9 September 2010

Am I Now A Blogger?





Malam ni, aku buat sebuah blog yang menjadi diary online aku. Tak perlu lagi menulis di buku yang berkunci seperti zaman skolah rendah dulu. Kalau aku lupe password tu memang tak dapat buka la diary aku. Sedih je kan. Nanti ade pulak orang nak baca rahsia aku. Sebelum ni tak tahu pun pasal blog. Ini sume lepas tengok blog Ika kat dalam lab mase klas programming C++. 



First time tengok blog Ika tu ada rase "Wahh..comelnye blog die" lepas tu dia tunjuk pulak blog Irine Nadia Marcello. Wow!! Die blogger fames kot dan blognya cantik. Suke tengok. Wait a minute, aku dah ade blog, then post, then bagi orang baca, am i now a blogger? Bile si kawan aku Ika nie sebutkan nama-nama blogger tu mesti aku ternganga mendengar nama-nama yang aku tak kenal. 



Aku start blogging untuk suke2, bukan untuk serius pon. Ape yang aku tulis dalam blog hanyalah story seharian bersama orang yang tersayang, about my classmate tapi menggunakan ayat sendiri. Dan my boyfie pun suke. Yes.. Azrie suke bace ape yang aku mengarut dalam blog ni. 




So, aku akan terus menulis. Thank you pade yang sudi membaca. Tak kisah la ade orang nak follow ke? Janji aku dah berminat nak mengarut dalam blog ni sorang2. Nak juga design blog sendiri nanti. Hehe :)



5 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. ini entri pertama nina ya.. :D

dear xila said...

cayok! ^^

Amanina Mads said...

Yea akak.. hehe :D

Amanina Mads said...

Yeay! :)

Yun Sing said...

Entri pertama ye ni.. hohoho bagusnya pendek je.. Entri pertama saya dulu panjang lebar xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com