31 October 2010

Final Exam vs Flu


Arrgghhhh...
Lagi 3 hari nak final exam..
tak sangka pejam celik dah nak cuti sem rupenye
dah nak pisah dengan sayang aku
macam tak caya je dah nak masuk 5 bulan aku kat KPTM Ipoh
hidup kat sini berbeza dengan tempat sendiri
miss my hometown so much
aku harap final nanti boley jawab soalan dengan mudah..aminnn
kalau pointer ok boley dapat moto..
mak..nak moto LC 1! hehehe
tengah sibuk nak study aku dapat flu dan batuk pulak.
hish kacau betul..
lagi sekali aku susahkan bf..
kalau sakit die yang jage aku
my best nurse, tak akan dapat kat mane2
hope aku cepat baik sebab tak nak jawab exam sambil pegang tisu...
all the best for me, i hope so..

No comments:

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com