27 November 2010

Angan Angan


Dulu mase kecik2 suke sangat bace kisah dongeng sebelum tido, bace buku kisah fairytale tak kira dongeng Inggeris ke versi melayu ke mesti nak bace. lepas tu berangan nak jadi puteri raje nak kawen dengan putera raje..eh2 aku nie keje cakap pasal kawin jela. contohnye macam Bawang Putih Bawang Merah, cinderella. walaupun time tu otak pun tak berkembang lagi, hingus pun still meleleh lagi tapi tetap ade i m a g i n a s i.. ok cakap pasal angan2 nie tak semua ape yang kite angankan akan dapat tambahan pulak tak usaha langsung. tak semua yang aku harapkan akan dapat. aku dah usaha nak sambung belajar, nak dapatkan DSLR belom lagi. termasuk nak dapatkan hati seseorang. itu la banyak sangat bace bab kawen sampaikan ade pakwe time umo 6 tahun dengan budak tadika aku. ish..ish.. tak malu. walaupun kite suke orang tu tapi orang tu tak suke kite, tak sayang kite buat ape. aku jenis yang tak suke menangis depan lelaki, menangis dalam hati je, pendam perasaan disebabkan itu aku dah kureng nak bace buku novel sebab ceta novel mesti ending baik punye. tapi novel yang dilayan Lagenda Budak Setan, bile bace je dah sedih, bile tengok movie die terus menangis..hehe. hebad betul buku budak setan ni..  ;))





6 comments:

Aweyn said...

eh sama la angan2 kita. haha ;p

Kasim™ said...

ni mesti dah book awal tiket Siti Di Alam Fantasi ni

Nur Amanina said...

kuat berangan yee. ehekehek
kite pon suke berangan :)
minat dslr ??

:mikaomei: said...

nina memang kuat berangan..
hehehe..
time tido dlm kelas pun dan berangan

gLee PiSsY said...

hahah i lurf dreamin too... sumtyme dreamin can make come true....;)

PinQib said...

hi.. singgah balik.. nice blog.. awak ni comell

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com