26 November 2010

Bila Kain Orang Suke Selak

Opppsss...aku takde la nak selak kain orang k. bukan jugak kisah lucah disini termasuk tak nak lucah2. bukan 18SG k.hahaha. kisah nie bermula apabila aku ikut mak gi beli barang then jumpe sorang aunty nie, rupenye die kawan mak aku. aku malas nak dengar ape yang die cakap kononnya tak nak menyampuk tapi aku mula bagi perhatian bile aku dengar die tanye pasal "kawen". die tanye itu ini kat mak aku kalah melodi. die cakap "kamu tu ade anak sorang je, bile lagi nak buat kenduri kawen?". die tanye aku bile nak kawen? omg.. sibuk jela makcik nie. anak die pun tak kawin lagi. nasib baik anak makcik tu girl kalau laki mintak simpang dijodohkan..huhuhu.. aku akan cakap "sori aunty saye dah ade pilihan sendiri!". mak aku pun cakap "nina nie belajar pun tak habis lagi, tak pandai masak, kasar n bla..bla..bla.. moral of the story ialah jangan jage tepi kain orang.  

9 comments:

El Azrie said...

kesian dia..
huhuhuhu2.

Amanina Sofea احمدل said...

eh2 pkcik nie..
sibuk plak die..
ske la tu..

:mikaomei: said...

hehehk nini nk kawen..

saiazuan said...

haha brdarah tlinga kna drop ngan mak sndri.. ;p

Heidi Shafiq said...

hahaha.. sibuk je makcik tu..

nurulnazihah said...

thnks walking dekat blog saya ;)

Nur Amanina said...

yapp ! i xske org yg suke jge tepi kain org
penyibuk :)

Amanina Sofea احمدل said...

ika: hahaha..
ske ko ye..
aku lmbat lg nk kwen LOL..

saiazuan:hahaha..
bkn stakat bdarah tp brnanah skali :)

heidi: nk bwt mcm mne...
wrtawan veteren..haha

Amanina Sofea احمدل said...

nurul nazihah: ur wmlcome.. :))

amanina: eh sme nme la..hehe
yela makcik pnyibuk..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com