25 November 2010

Hope


First aku nak cakap berkenaan seseorang nie, tengs sebab buat aku cukup bahagia walaupun cume sekejap. tengs sebab lukakan hati aku jugak. aku tak simpan dendam kat kau langsung, ape pun biar tuhan saje yang balas segala perbuatan kau. So peliss pegi jauh dari hidop aku. aku dah tak perlukan kau lagi. aku harap kau hepi sekarang. aku jugak tumpang gembira bile dengar kau dapat 4 flat untuk sem nie. aku pun tengah berusaha untuk dapat DEKAN macam kau. We already break up. Dah lali pun tapi aku redha. aku malas nak bercinta tapi takdir aku jumpe seseorang yang boley buat aku senyum & gelak semula. sekarang nie pun die dah cukup buat aku bahagia. aku takut sangat kalau aku hilang die, aku nak hubungan nie kekal biar die orang terakhir yang aku sayang. 


Tadi kami gadoh kat facebook mungkin sebab dah seminggu tak jumpe, aku pun dah mule rase rindu kat die tapi syukur kami gadoh kejap je die pulak pandai pujuk. jarang nak gadoh besar. ape pun orang nak mintak maaf sebab marah2 die tadi. orang tengah geram time tu. orang sayang die k..    

p/s; aku harap mereka2 tu happy dengan hidop mereka. Doakan aku juga ye (:


4 comments:

maiMOONyet said...

semua org akan bahagia, dear :)

hamzah ian said...

gua pun nak bahagia

El Azrie said...

syg thankz buat blog org k..

Amanina Sofea احمدل said...

ok syg..
sme2 k..
lpas nie bley komen..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com