22 November 2010

Jom Tengok Kartun

Bile borink mesti tengok tv tapi cetenye kartun. Drama melayu tak main la sebab karakter penuh dengan air mata. Selalunya kartun Spongebob yang aku tengok. Minat sangat dengan spongebob sebab ape pun tak tahu. Tak sedar ke dah boley jadi mak orang tapi still layan bende jadah nie. Tapi hakikatnye aku dah makin matang bile mula jumpe pelbagai ragam manusia kat kolej. Tak bererti kite tengok kartun tu kite budak2 lagi kan, just for fun. Sekali sekala tengok kartun nie pun boley hilang tension gak. Terutama sekali bile tengok karakter Spongebob, Patrick, Gary termasuk Jellyfish.

                           
spongebob dengan patrick berkawan baik, same macam aku ade kawan baik tapi 
              sekarang aku dah pisah dengan diorang, sorang ade kat Perlis, sorang lagi kat KL.

me wif miera @ Alor Star
sekarang keje kat bayan lepas tapi tak sempat jumpe. jadi chef tak rasmi untuk aku time kami 1 rumah sewa dulu, selalu jugak kena marah dengan fizie sebab kuar sampai lupa die.

me wif tiney @ Sunway Carnival Mall
Kenal die dari form 4. kesian time tu baru pindah skola jadi duduk disebelah aku dalam kelas sampai form 5. keje kat kl, hari raye baru dapat jumpe. miss u.. Bile spongebob tangkap jellyfish tu aku teringat time kecil dulu paling suke tangkap ladybird bawa balik rumah. Rase teringin nak kembali ke zaman kanak2, best sangat tak payah fikir pape. paling suke watak gary (snail belaan spongebob). disebabkan aku suke watak gary, ade la sorang mamat nie bile jumpe mesti buat suara gary, aku pun gelar orang tu "gary". aku sayang "gary" sangat2. org tu adalah sayang aku sendiri. pelik gak nape gary bunyi "meows" macam kucing, ade ke snails bunyi macam tu, setahu aku snails takde bunyi  :)

p/s: Love u gary <3 Azrie
  

2 comments:

hamzah ian said...

waa.. cantik eh korang..

*Fawa* said...

loh?? layan spongebob... hahahaha...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com