28 November 2010

Ketumbit Ke Gatal?


Rase macam da lame tak post brita. ini semua gara2 mata aku yg tetibe naik ketumbit, bukannye sakit pun tapi rase gatal..*geligeli kt mata selame 2 ari.. m a l u nk kuar umah tau. wlaupun skrg da ok tp kdang2 tu gatal jgak. tak tau la mane datang bende ala nie sebab selalunya kalau naik ketumbit tu maknenye orang tu suke g mengendap orang tngah mandi takpun tngah melabur (ade ke?) kalau ade org tu memang tak senonoh la. sebab lain maybe mate org tu ktor ke. aku bnyak dapat komen2 yg bagus dr member2 kt Fb pasal nie sume cakap benda same yg kononnye aku nie gatal @ nakal kat umah sbb suke ngendap orang mandi, otak diorang sume pk bende yg same. agak2 la aku nk tngok mak bpak aku mandi.. sejahat2 aku tak pena buat bende tu k. aku xdela nk gatai smpai mcm 2. korang rase muke aku nie mcm tu ke?? muke baik je ade la.. hehe perasan plak..


6 comments:

Nur Amanina said...

nak tau x,kite pon byk kali kene ketumbit.
mse form 2 xsilap. kne wat surgeri.
haha.dasat en.

ketumbit sbb : mata kotor & berminyak. kene kerap cuci.lagi satu stress ! heeee
klo kte en, nk ilangkan. buang nanah ketumbit tuu

MiYOKO TACHIBANA said...

masa sek selalu sgt naik ketumbit...skang, da tak naik dahh..tak tau apa puncanye...

teddyuna said...

ehee.. ketumbit tu kan dia mcm tumbuh bijik2 au

PutRee SeJiNjaNg said...

ketumbit?? first time dgr word tu dear..hehhe..kalau kat sini kiterang panggil pitan..hehheh...kelakar kan bunyi word tu..

Intan Tengku Bokhairi said...

beli cream kt farmasi insyaAllah surut dgn cepat. (:

Nur Amanina said...

dah elok ke ketumbit akak ?

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com