30 November 2010

Malas Bangun Punca Lame-lame Dalam Bilik Air?


Bile cakap pasal cuti mesti banyak orang tibe2 jadi malas nak bangun awal, aku pun same. selalunye aku bangun paling awal pukul 6.30 pagi untuk mengelakkan kesesakan lalu lintas ke bilik air takot lambat gi kelas, nanti tak pasal2 kene duduk luar. lagi 1 nak dijadikan cerita ade sorang budak dorm aku nie, die jenis suke duduk lame2 dalam bilik air, entah ape die buat, mandi punye lame. aku pelik pagi2 ade ke orang mandi hampir setengah jam yela waktu pagi kan air sejuk sangat. aku pun tak tahan nak mandi lame2. takkan die mandi siap buat spa dalam bilik air gosok sane gosok sini..oppsss nak melucah pulak aku nie. sampai sekarang aku tak tau ape budak tu buat dalam bilik air. ok la malas nak fikir tapi sejak cuti nie aku malas nak bangun. pukul 1 baru bangun. sebabnye malam2 aku layan movie, mane tak bangun lambat & telinga aku nie tak lepas dari words "bangun la busuk oii, dah pukul brapa nie? anak dara apa pukul 1 tak bangun lagi, macam mane bile dah kawen nanti. bangun lambat otak jadi blurr. Tahniah Amanina.. ape nak jadi aku nie..  ;)

2 comments:

hamzah ian said...

gua mandi 5minit je..

NuSaNa NoSa 91 said...

fuhhh~ mmg ada org cmni.. kdg2 tension gk.. ye la, kita nk cepat, dia duk berendam plak kt dlm bilik air.. tp, nk wat cmne.. dh hobi dia.. huk3~
owhhh~ slmt berkenalan ye amanina~ ^_^

p/s: sesi tunaikn jnji kt post ni.. .: terlampau menarik perhatian ke kalau.. :.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com