30 November 2010

s k y p e :)

Mesti sume orang suke bile dengar word "SKYPE" nie terutama sekali bagi orang yang sedang dilamun cinta sebab diorang boley ber-skyping dengan yang tersayang tak kira malam ke pagi ke. mungkin sebab tula YM dah tak laku kot. aku pun termasuk dalam golongan nie jugak tapi malam nie dah masuk 2 minggu tak skype dengan die memandangkan laptop die masuk hospital. memang rindu sangat nak tengok muke die tapi kurang sikit rindu aku nie sebab tiap2 hari mesej. well, skype memang besh. boley cakapcakap face to face.. hee ;') 

kalo dulu time kat ostel aku ingat lagi budak2 dorm tiap2 malam skype dengan pakwe diorang tak kisah bf jauh ke, selalu jumpe kat kolej pun join gak. tapi kalo tiap2 malam skype sampai pagi memang mampos aku. besok pagi bangun je dah rase gelong semacam sebab tak cukup tido. tapi ape pon, skype laa buat cinta seseorang tu bertahan lama. whoaaahh.

to busuk saye nur el azrie 

* lagi sebulan lebih kite akan daftar sem 2, tak sabar nak jumpe. harap2 kite dapat result yang OK ye. segala yang berlaku sebelum nie ade hikmahnye. ape pun korang jangan lupe eh add aku kat skype 
: amaninasofea.ahmad : 



4 comments:

nurul syaqilla said...

ske blog kamu yg ada love2 n muzik2 ni.. then i try at my page. i like! thnx!

PutRee SeJiNjaNg said...

nama blakang bf u sama nama belakang hubby i..hehhe...AZRIE...=)

Amanina Sofea said...

Syaqilla: owh..tengs..
kalo ske ok la..ur wlcome dear.. :)

putree: yeke..hehehe..
sme2 syg AZRIE.. ;))

PinQib said...

da lama x aktif skype

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com