21 November 2010

Semakin Cuti Semakin Borink!!

Masuk hari nie dah 5 hari cuti sem dah rase bosan yang teramat sangat sampai nak taip pun naik malas. macam mane nak hidup sampai sebulan lebih kat rumah. boley ke?? sampai 6 Jan 11. kalau nak tau sekarang nie pun tengah taip sambil baring menghadap laptop, nasib baik ade benda nie tak borink sangat. nak keje part-time ayah pulak tak bagi. alasannye "duduk rumah lagi bagus, takde risau sangat" so jawabnye aku stay makan angin kat rumah. nak kuar pun kene bagi password dulu, kalau kat ostel senang je kuar dengan sayang aku, ibu (warden) dah faham dengan kami, takde nak marah2. kadang2 tu aku malas nak on9 fb tapi disebabkan orang tersayang aku on kan jugak sebab nak lepas rindu tak kisah kat fb, skype, ym ke. buat aku lagi rindu kat die. setiap kali kami berchatting mesti die cakap "orang syg die tau", "orang takut hilang die" esok, tulat, minggu depan, bulan depan pun same sampai aku takde mood nak curang2 nih. mungkin sebab kami jauh jadi faktor utama. To: Busuk "org dah syg die tak kan nak curang". walaupun busuk aku nie takde blog tapi die selalu bace ape yang aku taip. setiap isi hati aku tulis kat sini sebab tak sume bende aku sempat bagi tau die. aku sentiase ingat hubungan itu tak akan bertahan lame kalau masing2 takde tolak ansur. aku rase bertuah sangat selama kami couple kurang nak gado, die faham perangai aku macam mane. harap2 sume couple sentiase bahagia disamping pasangan diorang termasuk member2 aku. takmo gado2 k..



p/s: dear syg, tak payah fikir yang bukan2 sebab orang tak tinggalkan die.
orang tinggal die cume untuk sebulan lebih je. nantikan kite boley jumpe balik, cinte2 macam biase..
gatal pulak aku nie...hehe  x)


1 comment:

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

tu la pasal..kalo cuti byk sgt pun boring...kene ada aktiviti jugak nk buat..otak blh cramp kalo xbuat apa2 ni :-)

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com