21 November 2010

Siapakah Orang Itu Eh??

Macam tak caye je followers aku dah sampai 50 orang. lagipun blog nie baru lagi wujud sebab blog lame dah di blok. sedih je kene buat lain kan3... tapi ape pun sekarang aku dah rajin menaip, kalau tak masuk sem 2 nanti aku jadi labi-labi bile taip. bile cuti sem mesti banyak cete nak story mory right. ape pun aku nak ucapkan teme kasih kepada orang yang jadi FOLLOWERS aku yang ke 50! kalau dah kenal boley bagi award..haha


1 comment:

:mikaomei: said...

weh kejap je frenz ko da banyk ek.
mane ko dapat yek?

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com