30 December 2010

Apa Yang Lelaki Mahu Dari Gf Mereka?

Girls yang baru dalam dunia percintaan selalu tak tahu bf diorang nak. lelaki nie suma nak tunggu kawin & dapat melakukan hubungan seks je ke atau lebih dari tu? maybe input nie bole buat aku expect dari bf sendiri.




Teman
lelaki tu mahu girlfriendnya jadi teman. maybe lelaki tu bole tinggal rakan2 demi kekasih hati pada bila2 masa terutama dapat keluar bersama. lelaki tu dapat lihat kekasihnya bukan setakat kekasih tapi sebagai kawan rapat. 

Tempat Mengadu
lelaki ada perasaan & emosi. disebalik kegagahan diorang, ada kelembutan pada hati diorang. bagus setakat nie bf senang nak buka cerita & mengadu. kena banyak dorongan. ego sentiasa jadi penghalang tapi kekasih yang baik selalu tau macam mana nak buat. ingat, sekeras-keras lelaki, dalam hati diorang ada taman. 

Teman berborak
lagi best kalo kita bebas berbincang tentang topik kegemaran dengan bf sendiri. bole tahu ape yang bf korang suka. 

Penasihat peribadi/PA
silap besar kalo perempuan kadang2 terima je bulat2 apa yang bf diorang buat/plan. contohnya:

Boyfriend: I nak buat something la you..bla bla bla..(explain panjang2)
Cik awek: Oklah you. Suka hati you, I ikut je..
Teeett.. Salah tu. Kalo mamat tu dah cerita panjang lebar mestilah dia nak pendapat korang walaupun dia tak cakap. lagi 1 bila dah explain panjang2, awek cakap ‘ok’. Oh tidak! Benda nie selalu jadi dalam SMS & memang annoying (aku mengaku selalu macam nie).

p/s: ape yang aku mengarut kat atas nie betol2 sebijik kene muka


1 comment:

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

saya mahukan kasih sayang yang abadi dunia akhirat!! ;-)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com