26 December 2010

Cobaan Dulu

Sekarang banyak orang buat award jadi aku teringin nak buat award untuk korang. lagi pun dengan cara nie kite bole gak promote blog. bukan nak tiru sape2 tapi cuma nak cuba saje :D

tapi sebelum tu ade beberapa soalan & korang wajib menjawab semua soalan oke, 
*
*
1. Blog best sangat ke tak? Sebab?

2. Layan lagu Indon or Omputih?

3. Coklat mana lagi popular, Cadbury ke Ferrero? Sebab suke makan?

4. Nickname yang bf beri, nama manja? 

5. Berikan 4 fakta tentang kamu?

6. Jika ada 50 sen nak beli ape?

7. Siapakah 4 orang yang paling kamu sayang? 

8. Tag untuk 6 orang yang kamo sayang. blog yang kamo rase cantik.
*
*
*


First award from me to you all..
Nina


2 comments:

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com