7 December 2010

Miss Dat Moments


Kadang-kadang tu best bile ingat balik kenangan 5 bulan stay kat asrama. first time bagi aku, mulanye aku memang tak suke duduk asrama sebab leceh, menyusahkan tapi bile dah dapat kawan2 baru sume berubah. BEST gile terutama time sambut bufday setiap orang dalam dorm. dorm kami paling best sebab dalam bulan 7  ade 4x bufday party termasuk bufday aku. kalo tak main tepung+air, calit sane sini dengan krim memang tak sah. kejar sape2 yang tak comot lagi sampai ade yang menyorok dalam toilet pejabat. warden dengan pak guard pun dah tak larat nak marah, esoknye timbul kes kene rasuk tapi dorm lain macam peribahasa "orang lain makan nangka, orang lain yang kena getahnya" betul ke? hentam saja la. hehe..



p/s: time nie bufday ketua dorm, Nani
*
*
*
Entri aku kali nie bukannye ape, cuma nak bagi tau hari nie bufday budak dorm aku yang kami sume tak dapat nak membaling tepung kat die, ape pun ko tunggu ye thira. die la tukang sponsor kek time bufday aku tapi ape kan daya aku tak dapat nak membalas budi. ceh!


kek Barbie pun jadi la.. tengs thira 


Nurul Athira Razli
7 Dec 1992
di-taken
Happy Birthday to You..
Happy Birthday to You..
Happy Birthday to Thira..
Happy Birthday to You

♪♫❤♫♪ 


1 comment:

Azkhieme said...

kek barbie.. hahaha.. omey..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com