30 January 2011

Orang FB Makin Gila Ke?

Sape rajin online fb? angkat kening..hehe
mesti sume orang akan online fb tiaptiap hari kan.
sebab borink je mesti nak online, dah takde keje
tapi aku dah malas nak online dan approve makhluk tuhan nie
kalo online pun kene offline, supaya takde sape IM dengan aku
takut nanti ade mamat yang tak kenal kacau, dah la kacau pastu mintak no fon pulak
takde keje lain ke, kalo tak mintak no fon tak bole ke?? hadoii
al-kisah pada satu malam aku tengah syok im dengan bf tiba2 ade sorang mamat im aku, mulanya ok pastu lama2 makin merepek dan cakap perkataan berunsur lucah.
mamat tu kata "awak nie cantik la, bile saye tengok sume gambar awak saye rase stim la"
walaupun sume gambar aku takde yang seksi ke seksa ke tapi memang seram sejuk, mengadu kat bf, kene marah sebab approve orang yang tak kenal
jadi senang cete block je budak tu, ko tak payah add aku sampai bilabila
tapi nasib baik ade fb satu lagi, untuk kawan rapat je.
sekarang nie facebook dah tak selamat untuk di-online..

p/s: harapharap blog takde macam tu. taknak blog jadi tempat melucah..


5 comments:

pete said...

huyoo..
np xd org kaco syg cmtu pon?
haha

little cart00n said...

kadang2 org yg ckp macam tu skdr nk mencapub!
jangan di layan kot..
ish..mintak simpang kalau blog ada org yg mcam tu..
heeee

tributetoieyn said...

hyee, ade fb tak ? :)
thanx follow my blog.

aliefcmoi said...

betol2..byk orang mcm ni..kwn permpuan saya pun byk mengadu...addoi~~..hye you,do follow my blog taw--> http://aliefcmoi.blogspot.com/

aliefcmoi said...

yup..kwn girl..alief mana la ada awek lagi..huhuhu..btw,,alief dah follow amnina dah..do follow me back..hehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com