4 January 2011

Result Dah Keluar :)


Akhirnya dapat jugak aku tengok result untuk sem nie, punye lame tunggu result kuar disebabkan masalah komputer. Tangan nie jangan cakap terketar2 bile bukak je website & Alhamdulillah, aku pass sume subjek dengan pointer 3.32 CGPA. Senyum sampai ke telinga, memang gembira sangat bile dapat tau bf pun dapat pointer lebih kurang same. So, jawabnye aku 1 kelas dengan die (lepas nie tak bole nak gatal2 lagi). Tak siasia aku study sampai pagi. mak ayah cool je. esok dah nak balik, luse daftar pulak, bole aku tengok result puaspuas, bole lompatlompat, gedik sane sini. 10 jan bermulenya kelas, kene la ade semangat baru. no more malasmalas. mase daftar pulak kene ade 2 benda penting, slip pendaftaran sem 2 dengan kad matrix. kalo takde jawabnye aku tak dibenarkan daftar. ini senarai subjek untuk sem baru, nak PASS jugak:


IMM 1120 - Introduction to Digital Technologies and Multimedia
IMM 1123 - Introduction to Multimedia Development
MPW 1133 - Pengajian Malaysia (sejarah?)
IMM 2411 - Introduction to Database
IMM 1121 - Digital Photomedia
IMM 1211 - Statistics


Please jangan tengok sangat muke aku tu. Bole buta

10 comments:

ayshah L's said...

TAHNIAH :D

Amanina Sofea said...

Ayshah: time ksih ecah.. :D
kamo pun sme, TAHNIAH DEKAN..

nur syahida said...

tahniah awak! keep the gud work k. :)

masturazakariah.blogspot.com said...

ololoo ~ comel nye gambar ko kat matrik kad tu .. hehe :)) btw congrats !

:mikaomei: said...

story ap? hot ke?
bls tat blog ak k.

biella93 said...

w0ww tahniahhh :)

Amanina Sofea said...

Mas: heheh.. :))
mne comel pon..
tengs mas.. :D

Amanina Sofea said...

Ika: storynye ko DEKAN..
kte nnti bljar photo media dgn miss intan..hee :)

Imran nyambek said...

perrh.power sioot.

sekamar rindu said...

salam...

tahniah.......3.2

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com