15 February 2011

8 Months ♥

valentines day? aku tak sambut pun.
lebih baik sambut maulidur rasul, insaf la sikit aku nie.
rasanya sambut valentines nie bukan budaya kita.
setakat nk tunggu valentines baru nk beli bunga ros kt awek, baik tak payah.
sebabnya harihari kita bole dapat kasih sayang, dapat coklat, dapat, dapat..
macam2 lagi la dari pakwe kan.
macam aku harihari dapat makan cupcakes, dapat makan swingam.
harihari jugak kene buli dengan si dia kononnya aku nie Barbie dia.
tapi kami tetap bole hepi & anti valentines tau.
 tp sebelum tu aku nk mintak maaf la kt dia sebab aku tak layan dia, buat dia marah
merajuk dengan aku maklum la dalam hati ada taman..hehe
aku bukan sengaja tp sibuk buat assignment, nasib baik la merajuk dia tak panjang.
walaupun ngantok aku tetap im dengan dia semata-mata nk pujuk.
relationships pun dah masuk 8 bulan sejak aku kenal dia. 



p/s: td mase balik buat assignment dr umah member, drive thru terus ke mcd pastu nampak awek tu dapat sejambak bunga ros. terus teringat dia

6 comments:

pete said...

semoga berpanjangan..hehe

syakey said...

gewd! say no valentine2 ni. ;D

Azkhieme said...

yup.. best.. ni shooting video.. hihi.. nnti aku post kat blog videonya.. hihi..

De Mois said...

Kih3..dalam hati ada taman gak ye.
Selamat maulidur rasul dari SS

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

fafa punya said...

Laaa...........asal sweet sgt...haishhh

♥ eyka elisha ♥ said...

wow da 8 bln..=)
eyka doakan smoga korg kekal cmpe akhir hayat ^^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com