8 February 2011

Keje Keja Kerja


I'm back! sempat lagi update blog. menternak lemak lagi. best rasanye bila dapat makan apa yang aku idamkan sebelum raya cina aritu. baru tadi dapat makan prosperity Mcd. sampai je ipoh terus ajak bf gi makan. tengs sayang sanggup tunggu sorang2 kat stesen bas hingga aku sampai walaupun same2 penat tempuh jem 3 jam sampaikan bontot aku naik kematu dalam bas. lambat macam labilabi. huh! itu la sape suruh balik hari ahad :(



Paling tak best alahai minggu nie kene skola balik. cuti 4 ari takde makne, rasa kejap je. jadi minggu nie of coz aku akan dapat keje skola yang bertimbun punye. paling stress nak buat ialah subjek IMD - Introduction to Multimedia Development. leceh sikit sebab kene lukis kartun pastu kaler macam budak2 tadika. nasib baik dah hantar.

nie kartun aku - Domokun

nie pulak kartun sayang aku sebabnye aku tolong lukis kat die..
tak sia2 amik pendidikan seni dulu tapi die kaler macam budak2.
kami tak pandai lukis, tak pandai kaler. tak macam korang kan.

5 comments:

Azkhieme said...

wah.. spongebob.. hihi

EZAN IDMA said...

pandainye melukis :) cantik.

naz said...

weyyy cantik kot lukisann uu. ada bakat ni haha good job

Amanina Sofea said...

Ezan: takde la pndai sngat..
time ksih.. :)

Amanina Sofea said...

Naz: hehe..
xcantik la uu..
tengs naz.. :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com