4 February 2011

New Me After A Year


Lepas segala konflik yang jadi dalam hidup aku, aku berjaya lupakan F untuk selamanya. Harini baru aku sedar yang kami dah putus hampir setahun 2 minggu sejak 20 Jan 2010. luka dihati dah lama baik tapi susah nak lupa apa yang jadi. Patut ke aku buang sume benda pemberian dia atau simpan buat bodo je?? (baju couple & sweater). kalo susah sangat buat je kain buruk. bf nak sangat kami pakai baju couple tapi aku taknak, sori ye sayang. ade sebab aku buat macam nie, aku takut putus lagi. 



Makan ais krim Magnum
 

Gambar terbaru untuk tahun nie, rambut fringe. best bile dapat balik umah tapi cuti 4 hari je. tak kisah janji dapat tido puas2. dah lame tak tido lebih dari 12 jam kalah baby. paling best ayah belikan sekotak aiskrim walls, taknak makan limau. lame tak makan aiskrim teringat time kecik2 selalu makan.



Dalam masa yang sama syukur hubungan aku dengan dia masih tahan sampai sekarang. gado sikit2 tu biasa lah tapi tak lama. 7 bulan lebih bukan bermaksud hubungan kami kukuh tapi kene jaga sampai bila2. Dia la segalanya tempat aku nak sayang, gosip, ajak shopping, tempat buli, cikgu bagi aku, tempat nak bermanja kalo rindu kat mak. paling tak bole lupa 22 Jan lepas dia buat keja gila datang penang tak bagi tahu aku. kononnya nak buat surprise tapi sayangnya dia tak tahu rumah kat mane. nasib baik datang dengan amir, farid. mulanya aku tak caya tapi bila bagi alamat rumah & tunggu kejap dah nampak batang hidung. aku tak harap pun dia datang. tengs syg dia susah payah datang jumpe orang & makayah. orang hargai sangat2. malam tu lepak sampai ke pagi kat Queensbay. 



sori kalo dia tempat mak col kalo tak dapat col orang. 
susah la kalo banyak sangat orang sayang..
sori buat mak & die risau malam tu, train orang lambat sampai
tengs hantar orang kat stesen, tunggu sampai train jalan
orang sayang dia tau.. wan tu tri ailebiu ♥ azrie 


4 comments:

naz said...

:) amin hingga ke hujung hubungan

maCy said...

:)

AnAk dEneSor said...

ala cweit nyer..hihihi...nk askem gak..hihi..mkn sowang2..x aci nie

Memorabilia said...

moga berkekalan ke akhirnya,amin

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com