17 March 2011

Curang? Dengan Budak Kecik!

saya curang dengan budak kecik nie! romantik kan?
orang curang dengan die tapi kejap je..mintak maaf banyak2 ye

@Klebang, Chemor Perak


oke lame tak update blog nie
mesti takde sape pun rindu aku kan
sape yang follow aku tu pecaya la nanti i follow you balik
tapi sayangnya ada yang tipu aku, kononnya dah follow tapi harem
sampai hati manusia2 tu buat macam nie, naik fade up 
kalo bercinta pun mesti kena pecaya gak..
isu tak pecaya nie banyak jadi, bak kata orang tua2
tapi pelik2 manusia nie?
nape nak cemburu bukanbukan
saya hargai lelaki yang pecaya dengan sayangnya..
kalo perempuan tu baik, dia tak akan sesekali curang
kalo curang pun dengan budak hisap puting nie je

10 comments:

Pencacai Alim said...

cemburu utk org laki je..

Azkhieme said...

tq.. ^__^ KPTM gak ka..?

Amanina Sofea said...

Azkhieme: wc.. ^__^
yela kptm ipoh...

naz said...

ahhhh cemburu lah macam ni haha

Puteri Iqa Izyan said...

cemburu sikit2 takpe.
kalau banyak2 saket hati je ;))

EZAN IDMA said...

saye rindu. hehe

aLieF si Muncung ManiS said...

ade je org rindu amanina..aliefmuncung rindu kat awak la..haha..gurauje...alief nak puting tu boleh tak??

Intan Tengku Bokhairi said...

grrr cemburunya i ;P

pete said...

patot la cemburu..
bdk tu cutee..hehe

Amanina Sofea said...

Pete: hehe..
nina geram kt budak tu,rse nk cubit2

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com