23 May 2011

Cuti Sem Datang Lagi..Yeahhh

Hye news datang lagi
dalam minggu nie semua benda berakhir
final exam dah habis, sem 2 dah takde, cuti sem pun dah mula
bermakna sem nie last aku duduk kat ostel, hurm sedihnya
sem depan tak dapat nak dengar pak guard berleter lagi
mesti rindu nak dengar suara die ;)

paling suka kalo stay kat ostel, petang2 bole tengok pemandangan nie!
cantiknya anugerah tuhan, tengok sampai takda


lepas nie dah duduk luar, sedih tak dapat tengok lagi
malam pula packing barang beramai-ramai
esoknya terus bawa gi umah sewa dengan lori
memang terbaik sampai sewa lori untuk angkut barang2 nie



my loker yang hampir kosong
sempat lagi amek gambar sementara tunggu lori
buat semua student KPTM Ipoh, DIM 0201, dorm 4
happy holiday ya (kali nie cuti sem pendek je)
take care sume
kita jumpa di rumah sewa yang baru, bilik baru & kelas baru


1 comment:

AnAk dEneSor said...

wahhhh..besh la dok uma

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com