29 May 2011

FB Oh FB

Hye sume..harap sume sihat je
time cuti nie mesti tak tahu nak buat ape selain layan blog, fb, youtube jela
tapi takkan sampai sebulan nak layan benda ala nie
sampai otak jadi bengong baru nak stop..alahai letih makk..
apepun layan blog lagi aman dari fb sebab tak payah komen banyak2
sekarang pun dah malas nak on9 fb lamelame sebab notification banyak
kadang2 tu sampai tak terbalas komenkomen
tengok la sendiri sampai berapa?



nak kata aku nie cantik sangat takde pulak tapi wall penuh dengan post
kalo layan makin menjadi-jadi, kalo tak layan cakap sombong la, remove friend la
kalo dah tahu macam tu tak payah add, lagi senang
tapi banyak budak laki sebab diorang mintak no.fon
ape pun yang diorang buat biar jela sebab tak luak pun friend request
walau apapun terjadi aku tak pernah nak berdendam dengan sapesape
harap hidup selepas nie dilindungi-NYA..
ape pun nina sayang blogger2 sume, yang mane selalu komen
Terima kasih banyak-banyak.. :))


6 comments:

ghost writer said...

tapi aku rasa ko ada senyuman one million dollar baby...Hillary Swank.

Puteri said...

hehehe. comel sgt. tu yg ramai berkenan~

tp iqa mmg x approve kalau tak kenal. hehe

:mikaomei: said...

yela ko kan dah jadi bujang bersepah.
hehek.
dah singel kan.
kmfrm rmai nk no.

Sekamar Rindu said...

ya...bila cuti adalah lebih masa...untuk online..

fafa punya said...

nak addd...

Amanina Sofea said...

Ika: HAHA..
xde makne kalo da single bnyk pminat pastu aku kne cri bf baru..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com