7 May 2011

Teluk Batik Dan Marina Pangkor Island Bersama Mentor Mentee (Part 2)



Hye semua! nak sambung kisah cuti2 malaysia yang lepas.
Maklum la terlampau sibuk dengan assignment dan projek yang menimbun tu.
Destinasi kedua ialah Marina Pangkor Island iaitu jeti nak ke Pangkor. Ini pantai popular kat Perak selepas Teluk Batik dan Teluk Senangin ni. Ok la.. Lepas dah penat mandi manda, kitorang pun siap2 ke sana. Hari pun dah petang. Memang best la kalau lepak kat jeti tu. Tak terbakar macam kat Teluk Batik tu. Huhu.. 

Aktiviti lepak kat situ hanya lah nak berphotoshoot. Menambahkan kenangan sesama kami. Haha.. Nak main layang2 pun takda mood. Mood dah bertukar letih. Tak larat rasanya nak balik Ipoh. Jom tengok gambar suka suki kitorang. Semua suka bergambar ! 


pose alaala model pulak


Gaya bebas terbabas semua ada


Faez, Nisa & Kak Cik 


Kami sekelas, sebilik. 



Kat jeti Pangkor ni ada macam2 mainan boleh main termasuk mandi laut, layang2, basikal. Tapi semua tu tak dapat nak buat sebab masa tak ade. Kebanyakan orang datang sini nak melepak dan bawa anak2 main. Dalam pukul 6 dah gerak balik. Semua muka kepenatan dan kelaparan. Cian..




Jannah atau nama glamour Jenny. Kawan sekatil ni


PINK tak muka?? hehe


Gerak balik.. Memang jammed


Singgah McD.. Lapo



aparan. Cian.. Harapharap bole hangout lagi dengan budakbudak kelas aku Sem 1 dulu. Sekarang semua dah berpecah, jarang dapat jumpe
Semua dah jadi photographer model, pengantin. Gud news bagi aku dan
gudluck untuk final exam! Get the best result for Semester 2 for DIM 0201



No comments:

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com