7 June 2011

Holiday Sambil Bertunang

Hyep, arigato kozaimas
rindu nak menaip selepas 5 hari tak tengok blog
gara2 melancong 3 hari 2 malam ke negara yang kaya dengan minyak
memang have fun makan angin sambil bertunang..
Eh tapi bukan aku yang bertunang, sape la nak kat aku nie?
tapi sepupu yang bertunang dengan gadis Brunei.
punye la jauh dia cari bini, maklum la keje dengan Mas Airlines
mesti nak cari bini pun overseas juga, sori kutuk awak cik Farhan.
terima kasih juga kat sepupu kesayangan aku nie sebab taja tiket.


cantikkan awan? kat mane entah..

Masjid Omar Ali Saiffudin, Brunei Darussalam
masjid yang diberi nama sempena nama ayah Sultan Hassanal Bolkiah
bangunan kat sini semuanya rendah saja

dapat ambil gambar kat luar je
sebab tak dibenarkan ambil gambar kat dalam masjid


muka gedik sikit, sebelum majlis
saya bangga pakai baju kurung
*PERASAN kejap  c(:

ok la setakat nie saje gambar yang diupload
letih pun tak hilang lagi
kalo bole macam tak nak balik je tapi lagi 4 minggu dah nak start kelas
orang pernah cakap sape yang duduk di brunei balik malaysia jadi kaya
entah betul ke tak tapi rakyat disana guna minyak dengan free kot (teka je)
seronok la macam tu..jap lagi sebelum tido mesti berangan bukan2

p/s: dulu bercita2 nak jadi pramugari, last2 jadi perasan pulak :[ (tak cantik pon)


2 comments:

pete said...

harap2 btol jadi kaya.hehe

Sekamar Rindu said...

salam...

nanti lepas ni awak pulak yg bertunang.....InsyaAllah..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com