29 June 2011

Julai






Meng-update blog di rumah sewa baru.
Semua baru, katil baru, tilam baru. idea pun baru.
Penat pun tak habis lagi, excited yang lebih.
Nak kemas itu la, nak kemas ini la last2 gi tengok tv. hehe
Entah kenapa mak rasa dingin sangat.
Tak sabar nak masuk bulan 7,  ada apa dengan bulan tu ? tunggu la
 Mungkin lepas nie aku akan buat kerja jahat lagi macam tahun lepas.
Teringat pulak masa first time datang ipoh, macam sakai je.
|
|
V
kejam betul, sebelum tuan kedai datang halau lebih baik cabut dulu.
Dah nampak tanda dilarang mengambil gambar!
Sampai sekarang tak berani dah masuk kedai tu.
Ini semua nisa punya kerja, sori aku mention name ko.
Die bukan tahu pape pun. Heee


5 comments:

pete said...

amboi.suka dia.he

EZAN IDMA said...

hahha nt die tau cmne ;p

naz said...

okkk suprise akan datang haha

Puteri Iqa Izyan said...

nak teddy bear!!!!! ^_^

Puteri Iqa Izyan said...

nak teddy bear!!!!! ^_^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com