22 June 2011

Tamat Sudah Sem 2





Hye korang, rindu tak.
Malam nie bole on9 semula sebab lappy dah sihat.
Punya la kecut perut dua hari lepas tak bole tengok result
Tapi syukur lagi sekali semua subjek lulus.
Tetap maintain 3 above, kena usaha lagi kalo nak dekan.
Tak sangka subjek Pengajian Malaysia dapat A-
subjek Intro to Digital Technologies & Multimedia pula B+ (banyak hafal)
Dengan ini tamat la sudah sem 2.

Bila dah habis sem bermaksud naik sem 3.
Tengok pula 5 subjek baru nie pun mencabar juga.
Penuh dengan projek, lepas nie nak balik rumah pun dah tak bole.
Raya nanti baru dapat balik, mula la nak emo.
ok taknak sedihsedih, subjek sem 3 macam nie:


Publishing on the World Wide Web
Fundamental of Accounting
Communication Skills 2
Digital Audio & Video
Digital Animation

Communication Skills ialah subjek yang paling aku suka.
Sebab bole baiki cara komunikasi aku, supaya lebih sopan 
*ayat tak boleh blah

Memang seronok lepas statistics ini pula yang datang.
Jawabnya aku buat peta dunia dalam kelas..haha

gambar tahun lepas, klas math.
jangan tengok lama2. kejap takpe.

3 comments:

naz said...

bila tengok lama lama macam tembam haha

EZAN IDMA said...

alamak. tertengok lame. hehe buat elok2 sem 3 :)

De Mois said...

mak aih..berwajah baru nampak. nina boleh bagi emel kat SS tak? SS nak suruh nina buat header baru SS la..

Menarik di SuaraSendiri
Pengulas sukan buat hal

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com