1 July 2011

Dah Jadi Old Senior


Hari nie paling aku tak suka.
Kalo bab beratur je memang direct tak suka, apa nak jadi nie.
Itu sebabnya pagi2 buta dah bangun dalam pukul 7 walhal daftar pukul 9.
Saya bangun awal sebab tak nak beratur panjang2.
Jadi, kalau dah sampai awal dari time daftar jadi macam nie la. 
Tersengih sengih depan bus stop kolej.






Senyuman pagi yang memukau mata yang memandang.
Mereka ini paling gembira kot? Ayu je 
Maklum la tak sabar nak dapat gelaran senior lagi sekali.
Maksudnya bertambah sem yang ke 3.
Lepas nie aku nak buli junior2, intake tahun nie semua badan kecik2 je. haha
Bertambah berat subjek nanti dengan kelas baru, buku baru, baju baru, lecturer baru.



Fuhh lega, apa aku tengah buat nie? feeling sendiri.
Tengah bayang kelas apa yang aku dapat nanti.
Ok.ok, taknak mengarut lebih2 kat sini.
Dukacita dimaklumkan bahawa saya sekali lagi termasuk dalam kelas dekan yang blurblur.
Wah, aku sudah borink 3 sem berturut2 masuk kelas sama.
(dalam hati bangga nak mampos ! ceh poyo ja)


6 comments:

saiazuan said...

muke gmbira je... huhu

sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

Puteri Iqa Izyan said...

amboi.. gmbr yg last tu senyum baik punye. hehe

Amanina Sofea said...

Saiazuan: mesti la gmbira.. hehe
sayonara july

Anum said...

senyum je dia ek

AnAk dEneSor said...

cute pic yg last 2..hihi

EZAN IDMA said...

comel dy pakai tudung :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com