26 July 2011

Bowling Tournament 2011





Selamat malam semua. Penat tak terkira dari semalam, housemates semua pakat praktice main bowling untuk harini. Kami semua masuk bowling tournament anjuran kolej. Jadi banyak group yang join termasuk senior dan junior aku. Setiap group ada 4 orang termasuk lecturer. Nasib baik group aku dapat lect yang cun melecun. Hehe. Memang seronok, walaupun tak menang tapi syok dapat bertanding. Bukan senang dapat main bowling free. Rasanya ini kali terakhir aku masuk, next sem dah tak larat nak membaling bola tu. Patah tangan kalau setiap sem masuk. Fuhhh. Bagi chance pulak kat junior-junior. 


Pose manja gitu.. hehe

Puan Faizura yang comel..cun kan?


Geram tengok baby dia. Mak orang ok


Jadi semalam dah praktice main banyak kali, banyak round, banyak bola dah masuk, banyak duit yang terbang dan banyak kali jugak nak tersungkur. Mana taknya kami main 3 game. OMG. Haaa jadi kesudahannya balik rumah semua tidur terbungkang jawabnya. Ini pic kami-kami yang ngek sehari sebelum tournament :) 


Sebelum main kita amek gambar dulu. 

Posing manja.. mereka bukan gay. Obie bersama abang senior kami

Kes tak puas hati.. haha

Mangsa keadaan jadi begini laa

Moh ler kita balik tidoq.. krohh.. krohh



No comments:

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com