8 July 2011

My Bufday :)



Hye sume..
Rindu korang tahu tak, makin sibuk.
Sampai tak sempat nak update masa sambut bufday aritu.
Sori sangat2 baru sekarang update.
Ok la, bertarikh 4 Julai 2011, genap aku berumur 21 tahun.
Segala impian tercapai dan kunci kebebasan telah aku dapat.
Memang gembira sangat dapat sambut dengan budak2 rumah.
Walaupun mak ayah jauh tapi diorang jadi orang pertama yang wish.
Mengikut undang2 British dan Thailand, aku dah layak dapat harta.
Tapi di Malaysia, undang2 lain. rasa macam nak balik Pattani :)
Apa pun Happy Birthday to Me.




Sweet 21 !








Hadiah daripada kawan baik.
Tak sangka lepas habis klas, dia buat surprise depan junior.
Akan aku jaga teddy nie sebersih bersihnya dari segala kotoran.
Macam iklan serbuk pencuci pulak.


12 comments:

AnAk dEneSor said...

saya tau dr siapa..yeay..btw x lambt g nk wish epiey bltd besday dear

Elie Lily said...

selamat hari jadi sayang! :)

saiazuan said...

nice.. hb :D

atwr #4 dah baca komik ni??
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

naz said...

saya nak tahu siapa yang buat suprise tu! haha happy birthday :)

EZAN IDMA said...

happy belated birthday dear :) sorry lame tak jengok. smoga adek berjaya dlm pelajaran dan menjadi ank yg baik ye :)

Puteri Iqa Izyan said...

teddy bear PINK =))
comelnye~~

eh2. nnt sy pon doploh satu jugak. heee..

Amanina Sofea said...

Iqa: hehehe..comelkan
sweet 21 too =))

Emma FNK said...

Waa..
Teddy bear PINK..
I loikeee

izzuan said...

adoyai,,dah besaq pun dapat teddy ka...apa dahh mcm budak kecik ,,

izzuan said...

tu lah..ko kena cakap kt orang tu bagi hadiah yang lagi besar...

izzuan said...

perghhh jenuh aku mcm nih...hahahhaa

izzuan said...

mcm tu plak dah..tunggu lah apa yg orang nk bagi nanti

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com