22 September 2011

Jamuan Raya Kolej 2011





Assalammualaikum semua.
Dalam bulan nie aku tak update pun sebarang cerita baru. 
Jadi harini baru nak update cerita jamuan raya kolej bagi tahun ini. 
Selalunya setiap tahun, memang jamuan raya yang ditunggu-tunggu. 
Bukan senang dapat makan free. Siap boleh tambah berkali-kali. Hehe. Ini over!
Yelah, 3 tahun belajar bermakna 3 kali saja dapat merasai jamuan raya. Sedih pulak.


Melaram sakan budak-budak termasuk aku. Dengan high heelsnya, tinggi tak dapat nak dipastikan.
Janji aku tak jatuh tersungkur depan orang dan kononnya dah biasa pakai wedges jadi tak gayat.
Bila lagi nak melaram kan? Kalau ada event best-best boleh melaram lagi lepas nie. Wee ~~
Jadi setiap kali jamuan mesti bergambar, memang tak sah kalau takda papparazzi dalam hidup nie.
Selalunya dalam blog aku nie mesti gambar je yang banyak dari tulisan. Well, aku takda ayat yang panjang berjela nak ditaip. Gambar itu menceritakan segalanya.. Cewahh.
Jom nengok gambar kami yang sweet-sweet nie. Hehe



With Eton.. Heee


My papparazzi... berkawan dari sem 1 sampai sekarang


Ada gaya dokter?


Kami sedondon tanpa dirancang. Orengiur nyee


Bersama junior-junior


Kawan masa belajar di Kedah. Tak sangka dia sambung degree kat kolej.


Nisa my alarm.. Hehe. Yelah alarm kat dorm aku dulu


My Housemates! Cun tak? tak cun. 


No comments:

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com