30 October 2011

Cukur Jambul Baby Girl


Selamat malam semua. Sambil download lagu sambil blogging.
Cewahh keja 2 in 1. Cepat sikit kann. Cepat aku tido.
Ok, harini aku berjalan jauh sampai makan nasi tambah 2 kali.
Oppssss kantoi suda aku makan banyak ! 
Sebenarnya pegi majlis cukur jambul cucu sulung mak angkat di Teluk Intan.

Gambar kami yang gedik2 semua ada.



Ini terlebih syok sebab dapat makan free

Abaikan orang ini sebab dia dah jadi Pak Ngah ! yeayy
PEACE Domo
Operasi membotakkan kepala

Comelkan baby girl ni, tido dalam duit 
Putri Rania Hermilia

Budak2 yang takde gigi. Aku suka betol tengok gelagat.

Icha dengan rasa ingin tahu, kenapa baby nie menangis
Haha, lawak.

Abang Aizat dah jadi Pakcu. 

Comelnyaaa

Kedai menjual Pau Ngigau dan Mee Tsunami. Hahaha

Paling tak boleh blah, sampai kat Kampar ada kedai nama Pau Ngigau dengan Mee Tsunami.
Confirm sape yang singgah makan mesti mengigau malam2 nak makan.
Sempat lagi berhentikan kereta sebab nak snap gambar ni.
Ok gudnite. See you again. Tata Titi Tutu.

4 comments:

Mata Gangsa said...

halooo... geng geng blog..
folow me.. saya da folow blog kamu...tq

EZAN IDMA said...

amanina! asl comel sgt

Elie Lily said...

happy family! :)

bighagenjo said...

coo cwett,, comelnye baby..

gerai gempak tu.. memang nampak bakal di landa tsunami pon. haha..

jangan makan pau dieeeee

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com