24 October 2011

Fakes People !





Hye assalamualaikum semua !
Hampir 2 bulan juga tak update blog ni sebab busy.
Mintak maap ohhh..tiba2 rindu nak blogging.
Rindu kat semua, bila rindu mesti ada l.o.v.e
Ok agak2 dah panjang intro aku ni melebihi beberapa baris.



Kebelakangan ni aku sibuk bila memikirkan exam lagi berapa hari.
Sampai tak sempat makan, tak cukup tido. Itu biasa la.
Nama pun student sepenuh masa.
Tapi sempat lagi orang2 "ini" mengambil kesempatan untuk stalker fb, belek2 gambar
last2 ajak bercinta? WHAT !
Eh dah penat nak fikir pasal cinta lagi. Cukup aku dah kenal ZF.
No more love. Cewahhh, ayat tak boleh blah.
Episode drama cinta sem lepas pun tak habis2 lagi.
Tolong jangan kutuk2 lagi, dah putus buat cara putus.
Menyesal aku boleh sayang orang criminal ni dulu.
Bagi dia, aku tak boleh bahagia. bila aku bahagia dia rasa "panas".






Tak perlu sayang orang tu sebab rupa paras.
Betul cakap mak yang bukan semua kita nak boleh dapat.
Sayang jangan lebih2 nanti kita juga yang sakit.
Syukur, aku tak terlalu memberi sayang tu. 


Aku belajar melupakan orang yang melupakan aku,
Aku belajar memaafkan semua yang menyakiti aku,
Aku belajar untuk menjadi yang terbaik untuk orang yang aku sayang,
Tapi satu yang tak boleh aku pelajari adalah
Aku harus tersenyum di saat orang yang aku sayang menyayangi orang lain.


No comments:

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com