20 December 2011

Lagu Yang Berunsur 18






Walaupun entry ini nampak terlalu bodoh dan keterlaluan kandungannya tapi bila difikirkan banyak lagu yang kita dengar di radio, MTV ataupun Youtube mengandungi mesej seksual tanpa kita sedar. Contohnya jika suami anda balik kerja dengan muka horny, itu tandanya dia telah mendengar lagulagu peransang di dalam kereta dalam perjalanan balik ke rumah.


1) Bruno Mars - The Lazy Song


I'll be lounging on the coach just chilling in my snuggie
Click to MTV so they can teach me how to dougie
Cause in my castle I'm the freaking man


Lirik mengajar cara persetubuhan. Kalau tengok klip video memang boleh buat orang bernafsu. Walaupun lagu Bruno Mars aku suka tapi lagu ini memang cannot go. Tengok monkey dengan short pants. Klip video paling bodoh pernah aku tengok.




2) Pitbull - Hotel Room Service

Meet me at the hotel room
Forget about your boyfriend and meet me at the hotel room
You can bring your girlfriends and meet me at the hotel room
We at the HOtel MOtel HOliday inn!

Mengajak kepada kecurangan dan persundalan. Tu yang banyak berita kene tangkap basah kat hotel then kawin free. Hehe. syoknya!


3) Rihanna - Rude Boy

Come here, rude boy, boy; can you get it up?
Come here rude boy, boy; is your big enough?
Take it, take it baby, baby
Take it, take it; love me, love me

Lagu ini sesuai dinyanyikan di dalam keadaan mabuk. Kepada jejaka, pastikan anda tidak menyanyikan lagu ini kepada jantan lain, terutamanya yang berkulit hitam. Paling senang negro la.


4) Semua lagu Lady Gaga

5) Semua lagu LMFOA


Jadi fikir2 kan. Nak tak nak terpaksa jugak dengar kalau on radio. Jom layan Janda, memang best lagunya. 


4 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

serius lagu omputih ni byk jgk yg kite tak patut dgr. tp, lazy song tu mmg sdp. hehehe..

bighagenjo said...

haha, menarik nihh.. biasalah,, lagu omputih,, takkan nak ajak semayang lak,, ajak beromen je lah. haha

liana sulaiman said...

nice sharing

Amanina Mads said...

thank you

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com