27 March 2011

Earth Hour! Buat Aku Takot Je

Abaikan gambar nie
tiada kaitan dengan masih hidup or suda takde
muke orang yang menyokong earth hour


malam tadi sape yang tutup lampu angkat kening
kalo sape yang bergelap selama 1 jam maknanya dia tu sayangkan bumi
malangnye aku tak bole nak bergelap disebabkan 1 bende nie
nak dijadikan cerita aku duduk sambil mengadap lappy
terpaksa on kan lappy saje sebab nak buat assignment
tibe2 rase ade bende kat kaki
bila suluh guna torch light nampak lipas baru salin kulit
apa lagi menjerit sambil lari naik atas katil
suruh mak bukakan lampu
oke saya mengaku saya penakot dengan lipas
moral of the story kena sediakan ridsect kat sebelah

19 March 2011

Bila Jimat Terus Jadi Kedekut

bila dah jadi student sepenuh mase nie, tiaptiap hari lapar
sape yang jadi student mesti senasib
duit pun pakai banyak, duit loan, duit ma&pa, duit tabung lagi
sume aku korek untuk guna, teruk betol kankan
sampai boros pun ade, biase la budak perempuan
suke shopping bukanbukan..
pastu cukup bulan makan nasi bujang je
tapi aku lain sikit, makan nasi dengan kunyit je
lagi kesian, mesti orang geleng pale bila tengok
semalam shop 2 barang je sebab nak jimat

kesiannya makan biskut je, malam pulak makan nasi kunyit
bila aku nak gemok nie, haish
busuk aku suruh gemok, die tunggu orang gemok k

tiaptiap hari menu yang sama ayam masak kunyit + nasi kosong + air kosong, berape kosong daa
harga pun murah je RM4..tukang masak pun tak banyak songeh
harihari makan ayam, ayam pun dah naik jemu tengok muke aku ;)


17 March 2011

Curang? Dengan Budak Kecik!

saya curang dengan budak kecik nie! romantik kan?
orang curang dengan die tapi kejap je..mintak maaf banyak2 ye

@Klebang, Chemor Perak


oke lame tak update blog nie
mesti takde sape pun rindu aku kan
sape yang follow aku tu pecaya la nanti i follow you balik
tapi sayangnya ada yang tipu aku, kononnya dah follow tapi harem
sampai hati manusia2 tu buat macam nie, naik fade up 
kalo bercinta pun mesti kena pecaya gak..
isu tak pecaya nie banyak jadi, bak kata orang tua2
tapi pelik2 manusia nie?
nape nak cemburu bukanbukan
saya hargai lelaki yang pecaya dengan sayangnya..
kalo perempuan tu baik, dia tak akan sesekali curang
kalo curang pun dengan budak hisap puting nie je

8 March 2011

nikonian & out wif bf

Rindunya kt blog, lame tak update blog, dah seminggu rupenya
sibuk dengan exam lepas tu sibuk berjalan plak
4 hari habiskan mase bersama dengan yg tersayang
jalan sana sini buat aku penat..nk kena cari tukang urut nie
habiskan cuti midsem exam di Kuala Kubu Bharu, Selangor
harihari best  4,5,6 & 7 March


hari pertama sampai je kkb terus g tolong sepupu bf buat kenduri cukur jambul anak die
comel tak budak nie sebelum dibotakkan..nama samuel
muke aku dah macam mak orang plak bile tengok 2x
study pn tak habis lg, dah gatal
hari ke2 borink sebab nk g MidValley tp jem so duduk la dalam kete sampai 2 jam


hari ketiga dr bukit beruntung ke kuala selangor g kustech
hari tu plak bufday adik bf aku yg ke 17 tahun
orang sibuk nk makan die pulak sibuk nk on9

Abang, mane 1 air saye? saye nk rase la..
kalo boleh aku nk minum sume..

makan kt secret recepi memang sedap
boleh ternak lemak banyakbanyak

muke aku yg tak sabar nk makan kek


Hepi bufday to Nur Aqidah Noor ElKhalidy
sayangnye aku tak dapat beli hadiah kt die
dapat beli lolypop je..
hari ke4 outing photoshot around kl je tp kejap je sebab ujan
nantikan post yg seterusnya oke
paling best aku dah dapat dslr
tengs to my mum, pn sofea & abah bf sebab tlong oder & beli..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com