24 June 2012

Majulah Sukan Untuk Negara




Hari sukan memang seronok bagi budak2 sekolah, selain boleh dapat trofi pingat boleh jugak sihatkan badan. Kalau dulu time skolah rendah memang seronok tapi bila dah masuk skolah menengah jadi pemalas sikit. Gara2 nak menjaga kulit supaya tak kena sunburn. Semalam adalah kali ke-2 aku menjadi photographer tak laku di skolah sepupu, Sk Convent. Walaupun masa majlis baru start aku tak habis2 menguap tapi layan jela.


Go go rumah Merah..bekas rumah sukan aku dulu


Tendang jangan tak tendang..aku confirm putus urat kentut macam ni


Semalam menjadi hari last nak bersama mak saudara aku, dulu dia yang mengasuh aku sebabnya mak sibuk menjual kuih. Lagipun time tu dia masih lagi anak dara trang tang tang. Teringat balik kesemua gambar2 aku masa kecik2 dia yang amik. Sekarang turn aku pulak amik gambar anak dia. Kalau tak snap gambar merajuk pulak budak tu, jenuh nak pujuk. 


Paling suka tengok budak2 ni.. 4 lagu memang best dapat gelek


Best kan kalau dapat naik belon tu..sekali naik meletup


Dah dapat 2 pingat pun muka masam lagi.. Apa Pun Tak Boleh



Tempat ke-3 acara lumba lari 80 meter Tahun 3


Tahun ni sikit je gambar aku amik, bukan malas tapi sebelum majlis habis aku dah keluar dari skolah disebabkan makcik2 a.k.a kawan2 lama datang hendak berjalan pusing Penang. Sebelum keluar tu aku usha dulu papan markah. Memang rumah merah ranking No.1 lagi...caya la. Nasib baik mak njang sporting siap bagi duit belanja lagi.  


18 comments:

ghost writer said...

yang dapat pingat tuh mesti fikir; benda nih mungkin leh jual. haha

Amanina said...

Hahaha..mungkin

izzuan said...

weii aku tgk taekwondo tu rindu pulak kt taekwondo aku tu ..dh 3 tahun aku tinggal taekwondo ...hahah black belt jer pun

izzuan said...

weii aku tgk taekwondo tu rindu pulak kt taekwondo aku tu ..dh 3 tahun aku tinggal taekwondo ...hahah black belt jer pun

Amanina said...

Hahaha..ceh rindu la sngt. nk tngk sikit taekwando hang

izzuan said...

yaaa wachaaaaaaaaa....tu teakwondo

Amanina said...

Haha..aku silat bru hang tau

izzuan said...

pandai ke ang bersilat?

Amanina said...

Haha..aku dh lupa silat macam mana

izzuan said...

ceh..bunga kasi buka

izzuan said...

meh aku kasi ajar silat

Amanina said...

hang ajar silat ka ajar org mandi bunga? hahaah

izzuan said...

mandi bunga..gila apa..aku bukan bomoh

Amanina said...

Org jumpa bomoh la nk mandi bunga..senang2 p la SPA

izzuan said...

orang kaya memang lah g SPA..SPA tu apa..yang aku tau SPA...SURUHANJAYA PERKHIDMATAN AWAM..

Amanina said...

Tak payah dok bwt blurr sngt lah!

izzuan said...

lalala

Amanina said...

Ngek!!!

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com