8 August 2012

Iftar Bersama Geng Rumah Pak Haji :)





Dalam masa 2 minggu lagi kita akan beraya, wow tak sabaq nak shopping.. Tapi puasa pun tak habis lagi macam mana nak ada feel raya. Baru semalam dapat berbuka dengan kawan kelas di KFC Gunung Rapat. Berbuka makan ayam pun jadilah janji perut kenyang. Kalau dalam bulan puasa nie tiap2 hari aku makan ayam, memang badan turun sekilo jela. Lepas raya konfem badan naik mendadak, hati banyak senang sekarang. Mungkin nie gambaq2 last kami berbuka puasa bersama dan last kat Ipoh. Nie gambaq2 kami yang over, cun, ayu. Janji seronok!



Dia memang suka ambik gambaq kepala senget


Setiap sorang makan sepinggan ayam


Lepas kenyang dengan ayam ATOK jadi macam nie.. APTB


Macam2 hal..kami semua kalau balik negeri masing2 dah tak jadi single



p/s: Lagi berapa hari dah nak cuti, asiment dengan projek tak settle lagi. Plan secret aku pun tak dirancang lagi, mercun dengan bunga api tak beli lagi yang penting baju raya tak dapat lagi. Susahnya aku nak cari kaler tekois. 


4 comments:

Anum said...

anum pun masih byk assignment

Amanina said...

Hurm banyak betol

AnAk dEneSor said...

wah ble kite nak kua same pulak.hihi

Amanina said...

Hehe..nanti kita kua same okay

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com