12 August 2012

Shopping Raya :)




Hari sabtu memang best kalau keluar shopping, tambah2 lagi shopping baju raya untuk kali ke-2. Berbuka di restoran yang sama untuk kali ke-2 jugak. Suka sangat menternak lemak kat PappaMia. Memang Aeon Station 18, Ipoh tu tempat kami melepak sampaikan pak guard pun kenal. Artis bukan? Hehe.. Bila lagi nak shopping raya dengan kengkawan sekepala kalau bukan sekarang. Tahun depan konfem masing2 dah bawak haluan sendiri. Sorang di Kedah, sorang di Penang dan sorang di KL. Kalau jumpa pun time konvo la. Sedih pulak cerita bab nak pisah2 nie. Okokok cakap nak raya kan tapi feel raya tu kureng sikit tahun nie sebab cuti pun kena settlekan assignment dengan projek. Oke nie gambar2 kami yang excited.



Dia memang suka tidoq tak kira tempat.. APTB



Aku masih boleh tersenyum kambing dengan perut lapar



Makanan lambat sampai.. Mamat tu reserved lewat :(



Kamera + cermin = gedik



I will shoot you..bang bang boom



Anak2 Pak Mad 



Kesengalan terserlah.. Haha



Penat gelak dah ni



Time to balik



Besarkan tapi tak boleh challenge Aeon Bandaraya Melaka Shopping Centre. Kat sana lagi panjang 



Waaaa...penat berjalan makan angin, duit dah terbang banyak. Tunggu duit raya pulak. Esok sambung shopping baju kurung. Nak sambung buat peta Zimbabwe.. Selamat berpuasa semua. Bubye


27 comments:

izzuan said...

wah best lah...sapa yang baju oren tu ?

Amanina said...

Entah mamat mana sesat..

izzuan said...

oh yeker...anak shahidan ker??

Amanina said...

Haaa..dia tu anak shahidan la

izzuan said...

Hahaha yeker..untung lah dia kan kawan ngan awk kan

izzuan said...

hahhah...handsem x dia?

Amanina said...

Hahaha...soalan apa nie?

izzuan said...

hahahaha...jawab jer ,,,hahhahhaah gelak guling2

Amanina said...

Hahaha..aku gelak guling2

izzuan said...

wakakakakakakkakakakakakakkakakakakakakakk

Amanina said...

Gelak sungguh..mesti tok hang kata kesian cucu aku gelak sorg2

izzuan said...

adoii atuk aku kata di happy kalau aku happy ..hahaaaa

Amanina said...

Takkan dia tak happy plak tngok cucu... Hadoii

izzuan said...

eh kadang2 ada gak

Amanina said...

Tak tau la plak

izzuan said...

tu lah..main lagi fesbook

Amanina said...

Apa kena mengena dgn fesbuk.. blurrr

izzuan said...

pesbok buat leka

Amanina said...

Leka pun hang bukak gak! boooooooo

izzuan said...

ya allah...tak perasan lak aku...aku sendiri pun leka juga rupanya

Amanina said...

Haaaa tau pun..semua org leka dengan fesbuk

izzuan said...

hhaha sampai mp x siap kan?hehe

Amanina said...

Tolong sikit nah...aku dh siap separuh

izzuan said...

separuh jer..x penuh..huhu

Amanina said...

Amboi banyak songeh plak..

izzuan said...

lalala

Amanina said...

ngek

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com