31 August 2012

Surprise Birthday For Pika!




Kisahnya terjadi semalam bila habis klas, terus aku ajak diorang singgah Secret Recepi beli kek kononnya nak buat bekal masa otw balik Penang nanti. Last-last terjadi pulak plan nak beli kek buat cik pika. Kerana dulu dia buat surprise bufday untuk aku apa salahnya aku buat surprise untuk dia pulak. Nasib baik sue dan ema nak kongsi duit beli kek. Ingatkan plan tak menjadi bila minah tu tiba-tiba masuk kedai kek sekali, nasib baik dia tak syak apa-apa. Kami dah cuak time tu. Sampai saja trafiklight rumah diorang, aku nyalakan lilin dan kami nyanyikan lagu untuk pika. Sweet bukan ada kawan-kawan yang ingat nak buat surprise lagi walaupun tarikhnya 25 aribulan aritu. Dah lebih 5 hari tapi takpa janji sambut jugak. Nasib baik cik PKB tengah tidoq, nasib baik jugak dia bangun kalau tak lagi lambat nak balik Penang :)




Shafiqah Bt Ahmad
Happy Birthday to You..
Happy Birthday to You..
Happy Birthday to Pika..
Happy Birthday to You

♪♫❤♫♪ 


Sweet angat2




Terbaik punya plan tetap menjadi
Sambut dalam kereta di rumah sewa Pak Haji
Tak perlu ditempat-tempat yang best
Berkat sungguh. Hehe


4 comments:

izzuan said...

look delicious..but i see that cake touch to the seat

Amanina said...

Haha..merapu hang nie tak kena pun!

izzuan said...

oh yur ker...mana lah aku tau

Amanina said...

Hang lambat tau

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com