7 October 2012

Bila Gambar Seksi Jadi Ter-Seksa


Hye semua!
Harini penat sangat, kaki pula dah lenguh tapi mata tak boleh lelap.
Jadi layan blog sementara tunggu mata layu.
Oke, harini aku keluar dengan Mr. Amir pegi tengok wayang, jalan sana sini.. tawaf satu Queensbay berapa kali.
Bila sampai depan kaunter tiket nak pilih movie apa nak tengok, aku dah nampak beberapa gadis pakai baju ketat, masa tawaf pon memang confirm boleh nampak bermacam-macam style orang, memang banyak yang dressing cantik2 tapi ada juga yang seksi.
Yelah, aku tak tergolong dalam kategori pakai skirt, singlet sambil berkepit dengan pakwe.
Malu weyh, memang tak pernah nak tunjukkan 'kemesraan' yang lebih2 di khayalak umum.



Mesti ada yang snap gambar seksi kan?
Lepas tu upload kat Fesbuk, Twitter, Instagram dan Blog.
Bila online guna phone, aku nampak gambar seksi Neelofa.
Aku pula yang seram bila tengok gambar dia terlampau seksi dalam Insta.
Nasib baik bukan bulan puasa kalau tak batal puasa dah.


Mr. Google


Macam tak caya Neelofa boleh pakai seksi macam tu sekali.
Maybe gambar nie, kisah nie dah lama tapi aku orang last dapat tau.
Tapi kalau tengok betol2, mesti nampak ada yang tak kena dengan gambar tu.
Tengok pun boleh tau nie sebenarnya gambar edit, memang pandai betol orang yang buat fitnah kat Neelofa nie, aku pun tak pandai nak edit gambar sampai macam tu.
So, gambar yang betolnya sorang cewek korea! Haha


Gadis Korea


Moral of the story aku dah tak berani nak upload gambar yang terdedah sangat.
Takut juga mana tahu kalau ada orang nak buat aniaya.
Kena beringat sebelum kena, dulu suka sangat upload gambar seksi2 kat Myspace.
Sekarang gambar2 tu aku dah delete.. Hee, takmo dah seksi2. 
Maklum la time tu tak matang lagi. Biar orang nak upload gambar seksi tapi aku taknak.
Dulu aku suka buat experiment, edit gambar rambut kaler coklat la, gambar minum jus sparkling nampak macam botol arak la, last2 gambar mulut keluar asap rokok. Nak tahu apa jadi? makcik2 ingat aku dah jadi pompuan liar.
Siap datang rumah nangis2 kat mak kononnya aku dah jadi liar. Ish2.. percaya sangat.
Walaupun mak tahu aktiviti aku kat Ipoh tapi dia marah juga sebab buat dorang pecaya yang gambar tu real. Maaf, aku dah tak buat macam tu lagi. 
Oke la, mata dah ngantok, hujan pula tu lagi syok tido. Gudnite.


4 comments:

Syiera Bucuk said...

wah Mr A yer...Dulu quensbay mall pon tmpat akak lepak + dating jugekkk..huahua

en3 terbaru:
http://syierahalf.blogspot.com/2012/10/opening-of-my-official-business-shop.html

Amanina said...

Hehe..ouhh bestkan lepak kt Queensbay

Sweetnya Syiera :)

izzuan said...

nina nih comel lah

Amanina said...

tq

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com