20 November 2012

Celebrate Bufday Iqbal Di McD Tambun Dan Prinz



Hari penat sedunia juga, penat berjalan tak habis lagi ditambah penat memerah otak dengan coding. Asal nak buat homework saja mesti nak pegi tempat best2. Nak belajar buat coding pon kena masuk restoran dalam shopping mall kan, kerlas kau mak jemah. Bak kata karam singh walia sambil menyelam minum klorin. Dah alang2 tak lunch lagi jadi kami menghabiskan duit di PappaMia menikmati nasi lemaknya yang berlemak-lemak tu. Bukan apa ini kali terakhir nak makan di Aeon Station 18, Ipoh. Kira hari tu semua nak last, nak sedih2 pulak.


Makanan ke 2 yang dioder..mango+cornflakes?
Air ke 2 aku. Ini namanya milo dinasour... tak percaya boleh pi tengok
Makanan ke 3 yang dioder..roti bersama mentega. Pika makan banyak



Oke sudah cukup sudah sampai disini saja aku upload gambaq makanan. Tengs abang kerana belanja kami berdua. Murah rezeki abang coding. Lepas habis menelaah coding2 tu. Mak jemah col ajak aku buat surprise kat bf dia. Nak celebrate berdua takmo. Kalau tak pegi merajuk dengan aku seminggu la jawabnya. Dah penat pun tetap pi jugak McD Tambun, ingatkan nak surprise rupa-rupanya minah tu kantoikan plan dia sendiri. APTB!


Kesian jugak kalau tak pegi, at least dapat makan kek anggur yang geli2 tu. Not bad, campur tolak bahagi cuma kami ber 6 saja. Meriah la jugak sebab semua kaki merepek. Tengok la gambaq2 cun kami:



Mak jemah!
Mulut ja muncung lebih
Sedap ohh kek nie, dalamnya ada blueberry. Nyum2
Krim merah. Happy birthday Iqbal !
Muka Hanie mintak penampaq
So sweet..
Pasangan gay paling romantik..haha
Mazrul, Pika & Bob
Mata sepek macam cina kan



Jam dah pukul 2 pagi tapi kami tak habis makan lagi, last2 bufday boy ajak pi karok di Prinz sampai tutup. Siap belanja kami semua. Untungnya aku dengan cik pika dalam harini 2 orang belanja. Seronoknya, hoyeee. Last sem yang masih tersisa. Lama jugak aku tak karok, dapat lepas gian. Paling kesian pasangan gay tu, dorang nak tambah masa tapi tempat karok tu memang dah nak tutup and tunggu kami2 nie habis nyanyi. Kesian gay.. Haha



Terasa macam kat disko pulak
Bufday boy tengah menyanyi..tangkap jiwang tuu
You see that? Actually kami berdua mengantok gila
Yeahh plan berjaya !



Kenangan last kat Ipoh sebelum kami semua berpisah. Sedih la jugak, kalau tak sedih lagi tipu. Bukan senang 6 orang nak berkumpul ramai2, rumah lain2 kampung memang tak sama. Yang penting kerjasama. 


No comments:

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com