10 November 2012

Dinner Pra Graduasi @ Heritage Hotel, Ipoh


Assalamualaikum semua..
Baru harini, ketika ini dan saat ini dapat update cerita semalam
Agak lewat sikit tapi laku lagi okay
Back to story
Semalam ialah hari dimana semua student sem 6 dan 5 berkumpul
Agak sedih bagi batch aku sebab kena gabung dengan budak2 sem 6 kerana batch diorang sikit je
Jadi masa last praktikal nanti takda dinner lagi T___T


Tak apa janji ada jugak dinner untuk kami
Tema dinner kali nie ialah Color Block, pakai baju campuran warna banyak2
Sekurang-kurangnya nanti tak payah datang Ipoh semata-mata nak makan dinner
Jimat wang, masa dan tenaga..



Malam yang buat semua orang jadi gila bergambar termasuk aku
Bukannya apa, malam last nak tengok muka masing2 nanti rindu pulak
Maklum lah semua dah start cuti sem
Harap2 batch aku berjaya dengan Multimedia Presentation (MP)
Ini gambar2 kami tapi tak banyak sangat yang diupload
Cuma yang nampak cun dan tak terlalu over, gambaq pon kena tapis jugak ouhh
Tengok2 laa..


Nisa keja sengih2

Kerlass kau makan kat Heritage Hotel


Makanan penuh pingan tapi makan tak habis.. tamak kan?

Candid gitu

Girls !

Acara pakaian tercantik

Pinjam topi sapa pulak Azrie oii..
Sweet kan mak jemah nie.. hehe

Kawan susah senang..tak berkira

Awesome guys.. memerangkap budak2 klas *Team sedia menolong

WIth Multimedia Management gang

My Housemates also My Classmates

Sentiasa bersama dimana jua.. Rakan terbaek, Pika 


Jom layan video malam dinner by Sir Shazli




Lepas dinner habis dalam pukul 11, aku join lepak dengan budak2 rumah kat Padang Ipoh
Sekali tengok macha bersepah jadi tukaq plan lepak I-City
Jangan ingat kat Shah Alam ja yang ada tapi kat Kinta Riverfront Hotel pun ada okay. Hotel yang mengadap sungai 
Lepas nie orang2 Ipoh tak payah susah2 pegi sampai Selangor
Malang tak berbau, kereta Cik Zack habis bateri
Kesian Mazda 3 tu tak bole start.. Tunggu bantuan sampai jelah
Kami yang terlepas ke I-City boleh la snap gambaq. Tak sangka ex aku mai tolong baiki kereta dengan kawan-kawan dia. Sapakah yang col? Oke sangat terharu plus rindu bila tengok muka dia. Ya, aku ada lagi rasa sayang tu. Azrie nak tunjuk prihatin lettew. Huhu



Sementara tunggu keta direpair

Ramai2 jadi model Padang Ipoh -.-'

Cantikkan Kinta Riverfront Hotel ni



Malam last di Ipoh bersama housemates aku, sedih jugak sebab nanti tahun depan baru jumpa
Malam tu nak merepek2 segala macam, tone suara gelak tu tak payah cakap
Apa pun semoga semua berjaya, praktikal baik2 lah ye
Macam la aku nie tak praktikal pulak gayanya.


5 comments:

izzuan said...

untung lah ada kawan kan kan kan :)boleh baa kalakau...

Amanina said...

Untung lah ada kawan banyak

izzuan said...

hahahahah....tu pun kawan apa jer kan..huhuh

izzuan said...

tite punya kawan x banyak

Amanina said...

.______________.'

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com