1 December 2012

Dah Tunang..Yeayy




Assalamualaikum semua!
Dengan mata yang masih stim gara2 baru bangun dan kerana riuh suara2 penyokong Harimau Malaya aku update jugak entry petang tadi. Memang la tak elok tido petang2 tapi disebabkan hujan rahmat turun dengan lebat aku pon mengambil kesempatan tido sebentar dirumah kenduri dan disambung pula dirumah sendiri. Enak bukan, penat terlampau la nie. Lagipon aku dah tak selesa nak stay kat rumah orang lama2. Okokokok aku dah merepek beberapa baris.



Sebenarnya plan nak bertunang tu jadi jugak tapi bukan aku yang bertunang ya, BUKAN tapi kawan baik yang bertunang harini. Ramai yang agak terkejut bila baca tweet aku. Haha, sori sangat2 kepada semua, kepada kawan yang kena kelentong dengan aku. Semua ucap tahniah, terima kasih daun keladi korang. Aku sesaja nak buat surprise. Yelah time aku kena cabar pakai inai ada jugak yang col siap tanya itu ini, kenapa aku pakai inai? and blablabla... Aku nakal sikit okay. Hihi



Senyum dulu..senyum itu kan sedekah. Gambar sebelum teman makcik tu g makeup



Tangan aku yang agak kurus.. kuikui



Aku tak ada hati pon nak berangan bukan2. Selagi tak capai cita2 aku selagi tu impian nak berumahtangga kena aku lupakan. Tahankan hati nie dulu. Bukan senang nak ada commitment untuk jadi tunangan orang. Kena bersedia dari semua segi. Tapi bila masuk butik pengantin tu tak habis2 aku asyik main dengan manik, amboi cik nina ada hati nak jadi tukang jahit rupanya. Boleh la jahit sikit2. Ceh bangga kejap. 



Ini Belle, mak andam yang baik hati lukiskan inai kat tangan aku. Free oke!



Atotot..sudah putih melepak, nampak orang belakang sibuk update status




Tak kisah la orang nak cakap apa pon janji hati aku senang tengok kawan sendiri happy. Aku pun tumpang happy gak walaupun budak skolah kami sorang pon tak datang majlis tadi. Sob..sob. Bak kata bakal pengantin aku datang memang confirm dapat berkat. Amboi sejak bila pulak aku dok ambik berkat nie. Harap2 mulut hang masin lepas nie boleh la jadi tunang orang. Dasar gatai!




Sesi photoshoot bermula.. Nice


Ada iras2 macam pelakon Siti Fazurina



Part paling lawak, terpaksa la drive sebab aku memang takda lesen



Dengan kak tinie a.k.a my gila2



Bakal nenek mertua gitu



Keluarga pihak lelaki



Aiman kepala botak! Wakaka



__________________________________________________________________________



Barang2 hantaran dari pihak lelaki 3 berbalas 7







Baju nikah nanti







Pihak perempuan






















Kek my mum sponser...oder kt Jusco tapi sayangnya bila tengok dah patah hati tu :(




Hari bahagia mereka sudah, tunggu nikah je belom. Tak sabaq nak makan kenduri bulan 8 tahun depan. Aku memang kena jadi pengapit la jawabnya. Jadi siapa nak jadi pengapit lelaki? boleh la pm. Hantar sms pengapit lelaki jarak ke 33555. Haha. Siapa nak cop aku jadi pengapit boleh la isi borang. Perahsan. 




Gambaq perasan dari aku..sekian
Sedang berfikir siapakah lelaki bertuah itu? Gedik
Jeng..jeng



2 comments:

syakey said...

amboih. gambar last skali tu macam tak lama je lagi boleh la join the club haha

Amanina said...

Hahaha.. lambat lagi la syakey

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com