27 February 2013

Stalker Gila!!





Selamat tengahari semua, kejap lagi dah nak lunch. Bila tinggal sorang dalam bilik baru boleh layan blog jap. Takut stalker perasan. Entry nie bukan nak mengutuk orang sebenarnya tapi entah la, diri dan hidup aku tak sefamous tapi memang ada stalker tak bertauliah. Nampak gayanya aku kena tukar link blog lagi. Yang si stalker nie bangang jugak boleh pulak bagi hint. So apa lagi mendidih balik suhu badan aku. Haha. Sakit pulak hati kite nie bak kata wawa semput.


Aku punya dok private facebook sampai gila babi kalau ada orang datang kacau tapi dalam diam ada jugak manusia nie dapat tau link blog aku. Adoii dah masuk kali ke 2 kot. Punya la mereka-mereka nie nak tau kisah hidup aku. WTFish. Jangan harap ler aku nak buat bodo macam tiang. 




Hey hey hey! Aku pecaya hang memang stalker terhebat tapi tunggu masanya nanti. Tapi memang tak selesa kena stalk setiap hari, setiap waktu. Memang takda life hampa nie. Dunia berpusing. Pusing pusing dan pusing, nanti kena balik pada tempat asalnya. Jadi life aku sekarang nie, memang ada saja orang nak menyibuk.


Bukan tak suka orang baca blog tapi hanya orang-orang tertentu saja. Especially sesiapa yang baik dengan my ex. Aku sikit pun takkan pernah pecaya. Takmo pisang berbuah 2 kali. Niat mereka stalker blog cuma hanya nak menyakitkan hati, perli-memperli dan apa saja yang aku buat mereka jugak turut buat. Tolong jadi diri sendiri tanpa tiru style orang. Cuma perangai dan hati budi yang baik saja takkan ada sesiapa dapat tiru. 


12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jangan layan

Amanina said...

Tak layan pun tapi rimas

diana said...

biarkan je...lama2 nanti dia boring la..lagi satu kalau nak tulis,tulis yang best2 je..yang boleh buat depa sakit hati.tapi dalam masa yang sama jangn cerita pasal depa..macam entry ni..depa mesti seronok ni sebab kamu kesah tentang depa..ok??senyum..:)

diana said...

biarkan je...lama2 nanti dia boring la..lagi satu kalau nak tulis,tulis yang best2 je..yang boleh buat depa sakit hati.tapi dalam masa yang sama jangn cerita pasal depa..macam entry ni..depa mesti seronok ni sebab kamu kesah tentang depa..ok??senyum..:)

Amanina said...

Hahaa.. yelah akak, tengs sebab selalu bagi nasihat :)

Anonymous said...

Apakah yang cuma singgah ,lalu baca sebentar dan kasih komen sedikit , itu juga termasuk stalker ??? :'(:'(

Amanina said...

Engak dong...bukan kamu yang dimaksudkan

adoii =..=

izzuan said...

ok mengata pada stalker...i pun tergolong tau

Amanina said...

Oke tak faham bahasa tak payah baca.. Grrr

izzuan said...

marohh...x apa ...

Amanina said...

Pungkoq hang..

izzuan said...

lalala

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com