18 March 2013

Souvenir From Korea


Assalammualaikum.


Baru harinie aku dapat menatap souvenir dari Korea, itu pun ayah baru free tolong ambilkan di pejabat pos. Pemberian dari Cik Ili Fazrin atau Elie, siapa kenal dia angkat kening cepat! Haha, blogger fames memerangkap rakan tweet. Terus terang aku cakap, kami memang tak pernah berjumpa cuma berhubung dalam blog dan tweet. First time dengar suara time dia poskan video pegi Nami Island. Siap dapat main salji, tengok mulut kecik molek dia keluar asap bila bercakap. Aku pun teringin nak macam tu jugak. So, kena simpan duit dari sekarang. In Shaa Allah, tahun nie merupakan tahun aku melancong. Rasanya nak mengacau kazen aku Singapore cukup kot. Hehe.. 



Terima kasih banyak-banyak, ada jugak orang teringat nak belikan souvenir kat nina. Akan ku simpan dalam plastik, takmo bagi habuk hinggap. Tunggu turn aku melancong, akan ada souvenir untuk blogger ya. Adioss ~~ mau melelapkan mataku yang redup nie. Gudnite semua :) 





Souvenir from Korea




19 comments:

jeBateja said...

Pas tu kan souvenir tu kan...hang pos kat den....ahakz

Crew Fathi said...

Melancong memang best... Kalau ada duit banyak.. Lagi best.. muhehehe.. ^_^

[PCL] said...

dah angkat keneng ..senget plk sebab mmg tak kenal pon dia..hhehee...beatnya dapat souvenir dari Korea.

wahida said...

bestnya la hai kalau dpt pi korea...huhu...


salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

Cik Tia said...

wee .. dapat buah tangan dari jauh :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

comelnyaaaa beg tu.. dari korea tu.. jgn memain.. hehehehe

Ema Blog said...

comel sangat...

Amanina said...

Hahaha..opcos la

Amanina said...

Setuju sangat...hehehe ^__^

Amanina said...

Hahaha.. kening senget laa.
Tak apa tunggu turn oke :)

Amanina said...

Hehe..boleh la :)
wasalam, welcome jugak ya. nanti saya follow awak

Amanina said...

Hehee :)

Amanina said...

Hehehe...comelkan ena

Amanina said...

Terima kasih :)

Remy hazza said...

comel comel......

Amanina said...

Hehe..terima kasih

Elie Lily said...

Amboi.. siap tag kita tau! Maseh yayang! Nanti ada rezeki kita jumpa tau! Much Love ! <3

Amanina said...

Hehehe.. mesti la kena tag elie. sama2 yayang.. In Shaa Allah <3

Zulkefli Dato Yaacab said...

nk ikut jugak nina melancong..tambah2 kalau nk pegi korea tu..hehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com