19 March 2013

Tudung Radiusite




Assalammualaikum.


Harinie agak penat dengan keja tapi hati tetap senang tengok keja siap. Sambil-sambil tu tengok website Radiusite. Tudungnya agak cantik jugak la dan aku berkenan dengan design. Sesapa nak tempah boleh la, untuk orang-orang area Bangi dan Shah Alam. Macam orang utara nie kena shopping kat sana la. Oke lah ada masa nina blogwalking dan follow blog korang eh. Nak tidur dulu. Tata :)


Radiusite




Shawl Nida


Mila Printed



Shawl Awfiyah (Ini la bakal kakak ipar Irine Nadia Marcello)


Shawl Luna


Shawl Alika


Raisha

Asha Printed


36 comments:

Nur Emilya said...

Minat yg first! :-)

deno said...

semua tudung ni cantik! suke!:)

jeBateja said...

Errr...lawa lah awekz2 tu....ahakz.....ahakz...

Zie said...

Tudung cantik... model pun lawa tu.. huhu..

Kancil 8349 said...

cantiknya tudung2 tu

Miss Volvo said...

shawl luna tu yang paling meletop :)wow bakal adik ipar irine marcello? wowow cun gila!

are_lin@yu said...

wahh mmg cantik2..orgnya pn cntik ;-)

munna said...

cantik2 semuanya.... kak munna tak reti nak pakai shawl berbelit ni

ghost writer said...

perempuan suka lah benda stylo2 bertudung macam ni, tapi tak semualah. kadang kena padankan dengan rona baju. tak berkenan dengan padanan shawl kat gambar raisha.

Rina Supian said...

Saya pun menggilai radiusite!!

Seneorita Baharin said...

Chantekkk3 kan tudung kat situ...geramm je tengok..hee

Lisa Sheila said...

Lisa suka shawl awfiyah...warna grey tu... ;)

Zehan Ilyana said...

lawa-lawa semua tudung2 radiusite ni.. :D

Syida Rasyidah said...

cantiknye.. tak pernah lagi try shopping situ..
#laju2 bukak web radiusite

Azlan Strider said...

kecomelan awek tu terserlah dengan tudung-tudungnya...hehehe

Regards,
-Strider-

アヌム said...

suka tgk model die yg mula2 dlu..tapi kalau g kdai die slalu xde stok pun..

Remy hazza said...

cantik2 design dia......terutama yg no2 tu.....

Nieyxzha Hassan said...

suka tengok tudung situ...semua cantik2 :)

Amanina said...

cantikkan! :)

Amanina said...

Hehe..kan2 :)

Amanina said...

Hahaha.. mesti la lawa

Amanina said...

Hehe.. yelah

Amanina said...

Hehe..cantikkan

Amanina said...

Suka shawl luna tu jugak :)
yup, memang cun melecun. hehe

Amanina said...

Hehe..ha'ah kan :)

Amanina said...

Hehe..nak pakai shawl nie senang je akak :)

Amanina said...

Haha..semestinya. sekarang fesyen bertudung dh bermacam2. Pandai padan tudung dgn baju nmpak cantik la.

Amanina said...

Hehe.. boleh la geng :)

Amanina said...

Yelah dear..rasa nak beli semua ;)

Amanina said...

Hehe..lembut warnanya ;)

Amanina said...

Setuju..hehe :D

Amanina said...

Hehee..nanti pegi terus butik radiusite :D

Amanina said...

Hehehe..comelkan awek nie

Amanina said...

ohh.. model dia yg dulu pun cantik2..yeke? susah la org nak beli kan

Amanina said...

no2 tu sweet sgt kalau pakai :)

Amanina said...

Hehe.. cantik2 :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com