22 April 2013

1 Malaysia Charity Night





Malam nie cuma nak post pasal pasal party konsert charity. Charity anjuran Parlimen Bagan. So, faham-faham jelah. Sebenarnya aku taktau pun program nie tapi disebabkan ada tertampalnya notis di papan lif rumah mengatakan malam nie ada makanan free terus ajak jiran serbu. Hehe, sekarang dah ada teman lama sepermainan masa kecik-kecik dulu. Dia pun dah habis belajar di Kelantan, jadi ini 1st time dating bersama. Kami tapau makanan banyak siap bawa balik rumah dan kekenyangan. Jadi nak buat peta dulu la. Gudnite :)


Untung la jadi kaya malam nie. Haha

Rare sungguh.. bawah jambatan tu

Veteren banyak stay depan stage.. Nak tengok gelek2

Peace vodooo! Eh budu la

Baju baru.. Heee. Support beb

Ya.. Habibi yaleyale. Mengancam mata aku. Orang laki? Haaa


11 comments:

Nana Liena said...

haha.. memborong tapau makanan nampaknya..hehe..untung siapa yg dapat motor tu kan..

zulhilmi tempoyak said...

:)

jeBateja said...

adehhhhh....berpinar mata den tgk gambar last tu....ahakz

Fiza Rahman said...

Meriahnya. Tapi penyanyi tu seksa sgt lah.

Miss Volvo said...

hmm macam tak berapa nak sesuai je pakaian penari/penyanyi tu -.-'

Kathy Rbain said...

hehehehe...meriah sakan sis..

Murni Alfathunnisa said...

laaaa...awat tak tau pun..buat kat mana ni..? ish..terlepas makan free...hikhik :p

latifah zainal said...

seksi gile..huhu..

Condoriano said...

Ish2 menjolok mata betul persembahan tu..
Best juga sekali sekala dpt makan free, kt sini takde pula program cmtu.

アヌム said...

meriah huhu

Remy hazza said...

wow...retis tu mintak charity beli kain jugak ker...... seksi tak hingat......

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com