2 April 2013

Filem Amukan Azazil - Scene Malam Pertama



Selamat pagi semua dan harini laman sosial twitter membuatkan aku lagi lagi tak sabar nak post about scene yang telah dipotong dalam filem Amukan Azazil. Kenapa kah harus dipotong? kenapa tak dibiarkan untuk tontonan umum. Haih banyak songeh pulak aku nie kan. Banyak lagi scene yang dipotong dalam filem nie. Mesti dah tak best kan? Jadi harapan nak pegi tengok movie nie terpaksa dibatalkan. No wonder la, dari tahun lepas asyik tengok movie omputih je. Sebab dah takda feeling dengan filem melayu. Hampehh.. Nak tahu lebih lanjut tengok sini. Movie Mencari Cinta pun lebih kurang jugak.


Maafkan kite sebab ter-upload ye. Ampun2

video

42 comments:

Sunah Sakura said...

errr...ade gak ke scene camtu?

wahida said...

scene apa yg kena delete tu?

ghost writer said...

awesome scene ni....

Kancil 8349 said...

kurang berminat dengan cerita2 macam nie...

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

hahaha ena memang tak gemar sngt tengok filem melayu ni.. suka buat cerita merapu, lawak merapu.. xmasuk dek akal...

Miss Volvo said...

seumur hidup 2 movie melayu je yg kite tengok kat cinema. puteri gunung ledang n ngangkung huhuuuu

mama maman aka yana said...

mama nih kurang minat cite2 seram.. hehehe.. anak pun sama penakut.. haha

Jay Ar said...

Potong? Ia macam pesakit kencing manis kot, kaki perlu dipotong supaya pesakit kekal sihat....

Khai♥Rin : anies said...

sy tertanya2..apa motif filem melayu sebegitu? kemaruk sgt nk box office ke?

Mas Zull said...

assalamualaikum lyna....best x jalan cite ni...:)

Tihara said...

akak dah lama takde feeling dengan filem or drama melayu..adui kesian..teringin nak tengok drama yang semua pelakonnya bertudung dan jaga tingkah laku tapi boleh hayati watak dengan tip top.. heheh :)

gadisBunga™ said...

gile daring kan???

oke la, frankly kite tetap nak tengok citer ni sebab kite minat Kabir Bhatia! Hihihi

jeBateja said...

apa kata kita layan filem tamil plak....citer melayu asyik sama jerk....ahakz

ieda immi said...

dah banyak kena potong ??
huhuhu x der feel lahh

Kancil 8349 said...

macam dah komen semalam...apapun selamat pagi

boni kacak said...

wah..tak mengamuk pula farid kamil?? adeh

Myra Jay said...

MJ pun dah lama tak layan movie melayu :D

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

salam singgah sini =)

are_lin@yu said...

mmg xptt tayang bab ni..hehe

Elie Lily said...

Itulah payahnya dalam berkarya ni niena. Asal ada filem kontroversi keluar saja, adalah yang scene yang dipotong semua. Kadang2 takdelah kontroversi sangat, tapi bila asyik dipotong sana sini, penonton pun tak paham cerita sebab storyline dah larik.huhu

MiYOKO SuKi said...

wow...adegan panas tuu...

Amanina said...

Ada2

Amanina said...

scene memalukan

Amanina said...

Haha.. memang

Amanina said...

Huhu.. lagi bagus

Amanina said...

Hahaha.. kan ena

Amanina said...

Hahaha.. omputih ok lg

Amanina said...

Hahaha.. tak tengok pun takpa

Amanina said...

Hahaha.. kan2
byk kena potong.

Amanina said...

Itu la..dh tak ada idea kot

Amanina said...

Waalaikummussalam akak.
tak best pun :)

Amanina said...

Sama la akak..takda lg pengarah yg nak buat filem seperti tu :)

Amanina said...

Hahahaa..memang daring

Amanina said...

Hahaha.. layan bollywood la jebat

Amanina said...

Hehee.. takda feeling nk tgk

Amanina said...

Hehe.. dah2.

Amanina said...

Hahaa..sblm kawen nie

Amanina said...

Hehehe :D

Amanina said...

Wassalam kak nah =)

Amanina said...

Hehehe.. betul2

Amanina said...

Haha..betul la elie. storyline, storyboard semua dh lari dr asal. hihi

Amanina said...

Hahaha.. kan2.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com