9 April 2013

Another 3 Weeks For My Internship :(



Assalammualaikum.


Entah kenapa rasa makin sayu nak tinggalkan mereka. Tak sampai 3 minggu lagi maka berakhir la Industrial Training aku. Fuhh, sambil layan orang-orang opis berperang pasal politik, memang buat aku ketawa besar. Semua semangat bendera biru. Agak-agak nak buat kenangan apa ya dengan kakak-kakak angkat? Minggu depan lecturer datang melawat, tak sabarnya nak jumpa. Dalam minggu terakhir nanti mesti aku makin busy siapkan report LI. Nak buat memori daun pishang la. Hehe, semua dah pakat cakap ayat sedih dengan aku. Hurm.. Sob..sob. Sekarang jarang ada masa online kat opis kalau guna pc sebab line slow sangat. Adioosss ~~~



Nak gelak ketawa jom layan Parody Sayang! Hahaha
Lawak je tengok Johan tiru parody nie dalam ABPBH ^__^


video



18 comments:

gadisBunga™ said...

spend the best lah untuk 3 minggu terakhir ni ye. create your best memory ever!

reenapple said...

Good luck dear. Aku punya sem depan kot Intern aku. Wuwuwu. Nebes jugak dengar ni. =_=~

[PCL] said...

haha..bantai gelak pcl tgk vdo lagu sayang tu.., dah bnyk kali tgk.

jeBateja said...

APa lagik...open table laaaaa

Annyss Aleeya said...

normal la tu. nak dekat pilihanraya nie. macam-macam ragam ade. and memang kelakar gile johan buat parody 'sayang' dkt ABPBH tu. haha.

are_lin@yu said...

tak lama da htu..msti rindu sat li nnti..hehe

deno said...

Memang lawak parody sayang nih.. siap bleh guling2 lagi gelak.. masa johan kat ABPH tu lawak kan.. haha ~

p/s:nina nak tempah doodle? boleh... deno tak busy, sbb skrg pun duk umah je tgh tunggu konvo bulan5 nanti.. kalau nina nak tempah, pm deno kat facebook atau bleh email.. nanti kita discuss kat situ nina nak mcm mana.. hihi ^_^

latifah zainal said...

mcm2 kan kenangan pahit manis kite dapat mase buat LI..perasaan pun bercmapur baur.happy sebab dah nak habis,sedih sebab nak tinggalkan kwn2..

Remy hazza said...

ha3...fenomena parody awek patah tu ye......

Amanina said...

Tengs. Ohh absolutely GB. Yess! :)

Amanina said...

Tengs dear. Ohh. haha, gudluck dear. Do the best :)

Amanina said...

Haha.. kan2? Byk kali tgk pun gelak lg.

Amanina said...

Hahaha.. opcos la

Amanina said...

Haha.. skrg perang bendera la.
Seriusly lawak gila bila tgk rambut dia kembang.

Amanina said...

Erm.. lg 2 minggu ja

Amanina said...

Hahaha.. memang gelak berdekah2.
Johan boleh buat parody macam nie.. superb!

p/s: orait :D

Amanina said...

Kenangan pahit manis masam masin semua ada dh.
Happy tu mesti la tp sedih nk tinggalkn staf kt tmpat LI.

Amanina said...

Haha.. yelah remy

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com