1 April 2013

Bye March, Hello April ! :)




Assalammualaikum.


Selamat pagi dan harini merupakan hari malas buat budak skolah. Cuti skolah dah habis! Hehe, gelak jahat. Tak sangka dah masuk bulan April dan jangan ada manusia mengacau aku pepagi nie dengan lawak April Fool mereka. I hope so, there's no people doing that. Hello April, be nice oke. Dah genap 3 bulan aku praktical. Another 1 month left. Hoooreyyy.. Tak sabar betul nak habis, sangat sangat tak sabar. Actually, dah banyak kisah suka duka kat Matrik nie. Sayang sungguh dengan orang yang selalu buat baik dengan aku. Alhamdulillah, dilayan dengan baik, dibelanja dengan bermacam makanan. Beli itu, beli ini. Hanya ingatan pada mereka dan tetap dihati. Bila nak belanja mereka, semua takmo, nak buat acano lagi. Harapan mereka cuma mahu tengok aku berjaya dan tak lupa pada mereka. Mungkin dalam bulan nie, banyak lagi kenangan dalam hidup. Part paling sedih bila aku sampai sekarang tak dapat baucer buku dan aku tersangat malas nak balik ke Ipoh pegi tuntut. Sedih jugak nak berpisah dengan adik angkat, semoga dapat result yang baik dan tercapai impian dia nak masuk UPSI. In Shaa Allah, doakan aku juga :)















34 comments:

mama maman aka yana said...

amboi.. posing nampak.. hehe

Ujie said...

Untungla...jumpa org baik2 kat tmpt praktikal. Takle stress kan..

wahida said...

adik angkat tu lelaki ke pompuan? heheh....

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan dipermudahkan ye ;D

are_lin@yu said...

lpa plak arini april fool..hehe

Tihara said...

moga berjaya dalam apa bidang yang kamu ceburi..insha Allah :)

ieda immi said...

aduhh sayang tuu kalau x claim voucher tu ;)

Azlan Strider said...

sebulan tu dah tak lama dah..pejam celik..pejam celik dah sebulan..hehehe..semoga dpt pengalaman berguna time practical..hehehe

Regards,
-Strider-

nuyui a.k.a miss YUI said...

InsyaALLAH,aminnn.

Azwar Syuhada said...

Dah nak abes matrik da..bestnya.. azwa kat form 6 lagi ni. Rasa tak sabar nak cepat habis.. :( Azwa follow sini.. :)

BLADE H said...

salam..

haha :-) lama jugak xdtg blog nie..

stakat ni mcm dh makin kurang citer dr mulut org pasal april fool..rasenye maybe ramai dh mula tinggalkn budaya yg xde pekdah tu..alhamdulillah..

reenapple said...

Good luck dear. =)

D'Lafee said...

Keep going for your last month!! :)

Murni Alfathunnisa said...

tak tuntut baucar buku lagi..sila tuntut segera. sayang tu. bulan 5 dah expired.

Kathy Rbain said...

salam...jemput join segmen kathy http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/1st-segmen-selamat-hari-lahir-by-kathy.html

deno said...

sekejap je masa berlalu...

jeBateja said...

Kalau den......den pow budak praktikal....ahakz

Amanina said...

Hehe.. opcos la

Amanina said...

Alhamdulillah.. beruntung :)

Amanina said...

Hehehe... oppss..

Amanina said...

In Shaa Allah akak :D

Amanina said...

Hehe..april bodoh

Amanina said...

Aminn.. In Shaa Allah :)

Amanina said...

Huhu..itu la tunggu lect bagi :)

Amanina said...

Hehe.. kejap saja kan. In Shaa Allah pengalaman memang seronok :)

Amanina said...

Aminn :)

Amanina said...

Hehehe.. praktikal kt matrik la syg :)

Amanina said...

Wassalam..

Haha.. yelah, terputus kejap :)
Alhamdulillah..lg pun bkn budaya kita.

Amanina said...

Tengs a lot dear =)

Amanina said...

Tengs! :)

Amanina said...

Tak dapat baucer tu lg akak.. huhu

Amanina said...

Wassalam.. sudah kathy :)

Amanina said...

Yelah deno..hehe

Amanina said...

Ahaha..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com