25 April 2013

Majlis Perpisahan Encik Othman


Assalammualaikum.


Selamat malam semua. Kembali ke rumah selepas bersuka ria dirumah orang. Haha, nanti aku ceritakan. Tunggu next entry tau. Oke, semalam adalah hari perpisahan buat Cik Othman, bekas penolong tadbir pejabat. Maka berakhirnya tugas-tugas beliau selama 30 tahun bekerja di dalam sektor kerajaan. Lama tu angkanya. Bukan senang nak lupakan memori selama 10 tahun di tempat kerja setelah sekian lama berada di Kolej Matrikulasi Pulau Pinang. Sebab itu aku tengok Cik asyik sebak sebelum kami mula majlis punch kad kali terakhir. First time ohh tengok orang lelaki menangis. Nasib baik kak-kak staf pandai buat lawak, takda nak sedih-sedih sangat. Terima kasih banyak-banyak Cik kerana belanja makan lunch aritu. Sangat berbesar hati dapat join. Dalam bulan nie saja dah 3 orang bersara. Tak lama lagi aku pulak yang akan tinggalkan tempat nie. Takmo sedih, jom tengok gambar majlis :)


Ahli mesyuarat pintu. Hehe


Comelkan?


Peace buat kali terakhir

Muat-muat kamera


Punch terakhir. Huuu sedih time nie

Abg Ijan shedih lettew.. Dah takda kawan

Sesi menghantar pulang

Selamat tinggal.. Seronok dapat naik kereta Honda Accord

Cantikkan? Berjaya jugak abang Razak snap gambar. Ini hasil kutukan dari akak2 staf. Selalu blurr je


22 comments:

Tihara said...

selamat bersaara, meriah acaranya nina

ANNA MARIANA said...

cantik sangat bunga yang abg razak snap...
berseni gitu :)

are_lin@yu said...

selamat bersara buat beliau ;-)

Ujie said...

Dia bersara umur 67 ke? Akak dok kira kalo dh 50thn kerja, start keja umor brapa.. Lama betul kat situ.

NinaAz said...

Nmpk keakraban pekerja2. ;)

Remy hazza said...

lama tu dia berkhidmat.....
sampai segala keringat tercurah disini.....semoga lepas nie.... rajin2 mengingatinya....

Fiza Rahman said...

Ramai juga yg nak bersaya yer. Kamu pon sama erk ☺☺

hana hadi said...

jap je nangisnye..

PakcikLie PCL said...

bab sedih..lelaki pon mampu menitiskan air mata...lumrah manusia yg punya perasaan...hehe

アヌム said...

cantik bunga biru tu hihi

Mas Zull said...

assalamualaikum lyna...sedih jer bila berpisah...:)

reenapple said...

Kata orang pengalaman adalah sesuatu yg berharga. =)

Nana Liena said...

hehe..dah lama kerja situ mmg sedih..mcm2 memori ada.. ^^

Amanina Mads said...

Hehe.. meriah meraikan org bersara

Amanina Mads said...

Haa.. bru cantik selalunya blurr.. Hihihi :)

Amanina Mads said...

=)

Amanina Mads said...

Huhu.. umur tak pasti pulak. Dia kerja dh merata-rata

Amanina Mads said...

Yaa.. nampak disitu ;)

Amanina Mads said...

Betul.. berkhidmat di pahang, perak dan penang.. sentiasa diingatan :)

Amanina Mads said...

Ramai fiza..

Amanina Mads said...

Hehe.. ha'ah

Yun Sing said...

Huhuhu faham sangat perasaannya.. Baru kelmarin buat Handing Over Ceremony awal untuk senior Form 5 ^^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com